Maintenance mode on cluster did not work

Hello All,

There is 2 node cluster, pacemaker-1.1.12 version. Just simple SAP Hana resources:

Master/Slave SAP HANA, Clone, VIP, STONITH.

But when I just type
crm configure property maintenance-mode=true
, nothing happens; no indication in logs and none of resources become unmanaged.
But setting maintenance more or unmanage each resource individually works.

Any idea?

Thanks.

Comments

  • Automatic ReplyAutomatic Reply No Reply Posting Bot
    Rovshanpashayevibm,

    It appears that in the past few days you have not received a response to your
    posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

    These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
    is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

    - Visit http://www.suse.com/support and search the knowledgebase and/or check all
    the other support options available.
    - Open a service request: https://www.suse.com/support
    - You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
    correct newsgroup. (http://forums.suse.com)

    Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
    http://forums.suse.com/faq.php

    If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
    ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
    to our posting bot..

    Good luck!

    Your SUSE Forums Team
    http://forums.suse.com
Sign In or Register to comment.