PDA

View Full Version : Add SAP Database & SAP Instance Agent to HA



raju7258
29-Oct-2017, 08:58
Dear members,

i need you help in adding SAP Database & SAP Instance Agent to HA cluster resources. Can you please share me the command?

Automatic Reply
03-Nov-2017, 05:30
raju7258,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

- Visit http://www.suse.com/support and search the knowledgebase and/or check all
the other support options available.
- Open a service request: https://www.suse.com/support
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.suse.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.suse.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
to our posting bot..

Good luck!

Your SUSE Forums Team
http://forums.suse.com

eblock
03-Nov-2017, 12:09
I'm not an expert on SAP, but have you tried to find information on Google? I found a best practices for SLES12SP1 here (https://www.suse.com/docrep/documents/ir8w88iwu7/suse_linux_enterprise_server_for_sap_applications_ 12_sp1.pdf).
Hope this helps!