PDA

View Full Version : SLED fails to install on HP 8200 EFF - efibootmgr not found



kees51
06-Sep-2011, 15:26
I'm trying to install SLED 11 SP1 64 bit on a HP/Compaq 8200 Elite SFF.
This machine has a UEFI/GPT BIOS. I downloaded the ISO image with the
additional HP 8200 drivers and I used it as an add-on image. Installing
proceeds until almost at the end the boot manager needs to be
configured. This bombs out with the error that the file efibootmgr
cannot be found. It is not on the SLES ISO. This seems to be a SUSE
problem since it also is not on the OpenSUSE 11.4 and 12.1 ISO, OpenSUSE
also fails to install the boot manager.

What can I do to get the install to work on the 8200? I wonder how the
8200 got the Novell Yes logo when the install doesn't even make it to
the end. Maybe they didn't use the default settings of the BIOS but
adapted something?

'HP Compaq 8200 Elite SFF' (http://developer.novell.com/yes/135868.htm)


--
kees51
------------------------------------------------------------------------
kees51's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=41916
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=444256

Automatic Reply
10-Sep-2011, 18:03
kees51,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
the other self support options and support programs available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.novell.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://forums.novell.com/