PDA

View Full Version : Creating access point problem



mihamobili
25-May-2012, 09:34
Hello, I'm trying to create access point on Lenovo laptop with Edimax usb adaptor (EW-7811Un).

I configured my hostapd.conf file:

interface=wlan1 (wlan0 was computers wifi card)
bridge=br0
driver=nl80211
ssid=test
hw_mode=g
channel=1
auth_algs=3
#ieee80211n=1


wpa=3
ignore_broadcast_ssid=0
wpa_passphrase=***********
wpa_key_mgmt=WPA-EAP
wpa_pairwise=TKIP
rsn_pairwise=CCMP

and dhcpd.conf

ddns-update-style none;
ddns-updates off;
default-lease-time 600;
subnet 192.168.55.0 netmask 255.255.255.0{
range 192.168.55.72 192.168.55.93;
option subnet-mask 255.255.255.0;
option broadcast-address 192.168.55.255;
option routers 192.168.55.1;
}

So now when I start hostapd with these setups and try to connect to it with adroid mobile or other computer, it looks at first everything ok, but when it comes after the association it returns deauthenticated even though it wrote authenticated earlyer.

wlan1: STA xx:xx:xx:xx:xx:xx IEEE 802.11: associated (aid 1)
AP-STA-DISCONNECTED 3c:43:8e:c3:56:16
wlan1: STA xx:xx:xx:xx:xx:xx IEEE 802.11: deauthenticated




After debuging I got the error code 1=unspecifiedReason, Client associated but no longer authorized.

Can anyone help me with this problem?

Automatic reply
31-May-2012, 13:30
mihamobili,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your issue been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://www.suse.com/support and search the knowledgebase and/or check all
the other support options available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.suse.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.suse.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your SUSE Forums Team
http://forums.suse.com