PDA

View Full Version : SLES 12 SP3 SUSE Yes certificaiton for Full virtualization platform



he_jn
04-Jul-2018, 04:17
Hi guys,

In response to working requirement, I'm trying to get SUSE YES certification for full virtualization platform, all results are pass except item "PCI pass-thru or SR-IOV" .And log shows vm-guest2 don't has path '/dev/kvm', so I used command "mknod /dev/kvm c 10 232 " to make this node. But is still faled with "No matching PCI-passthru/SR-IOV LAN card found on VM guest 10.1.1.12". Does anyone kown the root cause ? Thanks!

Automatic Reply
09-Jul-2018, 05:30
he,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

- Visit http://www.suse.com/support and search the knowledgebase and/or check all
the other support options available.
- Open a service request: https://www.suse.com/support
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.suse.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.suse.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
to our posting bot..

Good luck!

Your SUSE Forums Team
http://forums.suse.com

KBOYLE
09-Jul-2018, 15:36
he jn wrote:

>
> Hi guys,
>
> In response to working requirement, I'm trying to get SUSE YES
> certification for full virtualization platform, all results are pass
> except item "PCI pass-thru or SR-IOV" .And log shows vm-guest2 don't
> has path '/dev/kvm', so I used command "mknod /dev/kvm c 10 232 " to
> make this node. But is still faled with "No matching
> PCI-passthru/SR-IOV LAN card found on VM guest 10.1.1.12". Does
> anyone kown the root cause ? Thanks!

I'm sorry but I don't have an answer for you. Perhaps if you provided
additional information it would help...

Please post the output from:
cat /etc/*release

Also, have you tried to Google for:
"No matching PCI-passthru/SR-IOV LAN card found"

Quite a few results are returned but I don't know which may apply to
your situation.


--
Kevin Boyle - Knowledge Partner
If you find this post helpful and are logged into the web interface,
please show your appreciation and click on the star below this post.
Thank you.