PDA

View Full Version : SLES11 SP2 HAE Repo



kevins_5
23-Jul-2012, 21:40
When I try to get an activation code for SLES11 SP2 HAE extensions, it will not show up in My Products. What am I doing wrong? I did not have this issue with SP1.

thank you

kevins7189_5
31-Jul-2012, 17:24
can someone please help me out here?

malcolmlewis
31-Jul-2012, 17:43
can someone please help me out here?



Hi
Have you downloaded the iso image and used YaST Add on products to add
and enter your HAE code?

--
Cheers Malcolm °¿° (Linux Counter #276890)
SUSE Linux Enterprise Desktop 11 (x86_64) Kernel 3.0.34-0.7-default
up 2 days 13:16, 4 users, load average: 0.23, 0.39, 0.39
CPU Intel i5 CPU M520@2.40GHz | Intel Arrandale GPU

jmsith3
26-Nov-2012, 15:24
Hi
I am having same issue, I'm unable to get the activation code. Its is not showing up in "MY Products -> Products" on the Novell site. I had no issues when I downloaded SLES last week. Any help appreciated.

malcolmlewis
26-Nov-2012, 16:06
On Mon 26 Nov 2012 02:34:02 PM CST, jmsith3 wrote:


Hi
I am having same issue, I'm unable to get the activation code. Its is
not showing up in "MY Products -> Products" on the Novell site. I had no
issues when I downloaded SLES last week. Any help appreciated.




Hi
I've asked my SUSE contacts for further information, according to this
TID on the repository structure they should be about;
https://www.suse.com/support/kb/doc.php?id=7010225

--
Cheers Malcolm °¿° (Linux Counter #276890)
openSUSE 12.2 (x86_64) Kernel 3.4.11-2.16-desktop
up 2 days 15:18, 5 users, load average: 0.14, 0.14, 0.08
CPU Intel i5 CPU M520@2.40GHz | Intel Arrandale GPU

malcolmlewis
27-Nov-2012, 14:38
On Mon 26 Nov 2012 02:34:02 PM CST, jmsith3 wrote:


Hi
I am having same issue, I'm unable to get the activation code. Its is
not showing up in "MY Products -> Products" on the Novell site. I had no
issues when I downloaded SLES last week. Any help appreciated.

Hi
Can you confirm via NCC that the HAE product is associated with the
account in the drop down. If not you need to move to the account your
wanting it to reside.

In either case you will need to raise an SR for the mirror credentials
to be re-generated so the HAE repositories to appear.

--
Cheers Malcolm °¿° (Linux Counter #276890)
openSUSE 12.2 (x86_64) Kernel 3.4.11-2.16-desktop
up 3 days 13:41, 7 users, load average: 0.35, 0.46, 0.33
CPU Intel i5 CPU M520@2.40GHz | Intel Arrandale GPU

epretorious
18-Dec-2012, 04:56
IIUC, I had the same problem, Kevin: The SLES-HAE activation code did not appear in my list of products. However, it was there - It was just listed as "SUSE Linux Enterprise Server"! :mad:

First: If there isn't a list of licenses in your list of products and it just says "SUSE Linux Enterprise Server", click on the words "SUSE Linux Enterprise Server" to reveal the list of product licenses.
Next: Check your products to see if there's an extra license for SUSE Linux Enterprise Server that you didn't request. That's probably the SLES-HAE license. Try using the license code - It'll probably work even though it says that it's for SLES.

Eric Pretorious
Truckee, CA