PDA

View Full Version : nntp access issues?



KeN Etter
06-Nov-2012, 14:21
Has anything changed recently? Seems like the past few days I
frequently get timeout errors while posting or reading the forum with
my newsreader. Is it just me?

Ken

KeN Etter
06-Nov-2012, 14:22
On Tue, 06 Nov 2012 13:21:13 GMT, KeN Etter
<ketter@no-mx.forums.novell.com> wrote:

>Has anything changed recently? Seems like the past few days I
>frequently get timeout errors while posting or reading the forum with
>my newsreader. Is it just me?
>
>Ken

Actually the error is "Connection closed unexpectedly by server".

Ken

malcolmlewis
06-Nov-2012, 14:36
On Tue 06 Nov 2012 01:21:13 PM CST, KeN Etter wrote:

Has anything changed recently? Seems like the past few days I
frequently get timeout errors while posting or reading the forum with
my newsreader. Is it just me?

Ken


Hi
Yes, there is a new switch in the mix.... on claws-mail I had to reduce
the socket i/o connection timeout to get things back to normal....

Is there a setting like this in Forte Agent?

--
Cheers Malcolm °¿° (Linux Counter #276890)
openSUSE 12.2 (x86_64) Kernel 3.4.11-2.16-desktop
up 8 days 14:24, 4 users, load average: 0.19, 0.06, 0.06
CPU Intel i5 CPU M520@2.40GHz | Intel Arrandale GPU

Stevo
06-Nov-2012, 15:39
KeN Etter sounds like they 'said':

> Has anything changed recently? Seems like the past few days I
> frequently get timeout errors while posting or reading the forum with
> my newsreader. Is it just me?
>
> Ken

So my response to KeN's comment is...

I've had similar things happen from time to time, nothing had changed
on our end, no one else was having problems, then out of the blue
starts working fine again.

Gotta love technology. <G>

--
Stevo

KeN Etter
06-Nov-2012, 16:29
On Tue, 06 Nov 2012 13:36:02 GMT, malcolmlewis
<malcolmlewis@no-mx.forums.novell.com> wrote:

>

>On Tue 06 Nov 2012 01:21:13 PM CST, KeN Etter wrote:
>
>Has anything changed recently? Seems like the past few days I
>frequently get timeout errors while posting or reading the forum with
>my newsreader. Is it just me?
>
>Ken
>
>
>Hi
>Yes, there is a new switch in the mix.... on claws-mail I had to reduce
>the socket i/o connection timeout to get things back to normal....
>
>Is there a setting like this in Forte Agent?

Sounds like there is if I upgrade to the current version.
Ken