PDA

View Full Version : Mirroring Repository



dschaldenovell
20-Mar-2013, 18:45
I have become very frustrated with the process, and I need a Sanity Check.

I have installed and configured a new SMT server, and I'm seeing the same issue.

No matter which repository that I select, for example OES11-SP1-Updates, I select that repository for mirroring, and it appears to start fine I see the following information,

Started mirroring the selected repository with process ID: 4617
Mirroring: https://nu.novell.com/repo/$RCE/OES11-SP1-Updates/sle-11-x86_64/
Target : /srv/www/htdocs/repo/$RCE/OES11-SP1-Updates/sle-11-x86_64
D /srv/www/htdocs/repo/$RCE/OES11-SP1-Updates/sle-11=x86_64/ .repodata/repomd.xml

Then nothing happens beyond that, I see that the folder structure has been created, but nothing has been populated into that directory path. What or perhaps I should say where can I look to figure out what is taking place. I have been dealing with this for an entire day and I'm not getting anyplace.

Thank you,

Automatic reply
28-Mar-2013, 13:30
dschaldenovell,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your issue been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://www.suse.com/support and search the knowledgebase and/or check all
the other support options available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.suse.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.suse.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your SUSE Forums Team
http://forums.suse.com