PDA

View Full Version : Domu parameter extid



paca
27-Mar-2013, 12:34
I just noticed that my some of my xen (hvm) Domus have extid=1 and some
extid=0 parameted set in configuration file.
Tried to google it, but cannot find explanation of extid parameter.

Can some provide information about it?


Cheers,

Petri

jmozdzen
27-Mar-2013, 15:07
Hi Petri,

AFAIK that parameter activates extensions in the hypervisor that are intended/required for Win2008.

Regards,
Jens

paca
02-Apr-2013, 07:37
Thanks for clearing this.
On 27.3.2013 16:14, jmozdzen wrote:
>
> Hi Petri,
>
> AFAIK that parameter activates extensions in the hypervisor that are
> intended/required for Win2008.
>
> Regards,
> Jens
>
>