PDA

View Full Version : SMP in SLES10 and SLES11 and NETFILTER module



rigo666beast
26-Sep-2011, 20:36
Hi:

I wrote a simple Netfilter module in SLES10 and I notice that the
system does balancing between CPUs. Use the SMP kernel and BIGSMP. I
used the SAR command to check. I even put counters in my module. The
system do balancing at application level but not in my module.

SLES11 paradoxically makes balancing between CPUs but the network
transfers are slower.

Someone knows what's the problem here?

Thanks,

Rigoberto


--
rigo666beast
------------------------------------------------------------------------
rigo666beast's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=46629
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=445518

Automatic Reply
01-Oct-2011, 18:10
rigo666beast,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
the other self support options and support programs available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.novell.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your Novell Product Support Forums Team
http://forums.novell.com/