PDA

View Full Version : SLES 11.2 Valid metadata not found at specified URL(s) - SMT



oldmav
22-Nov-2013, 11:18
Hello!
We have 12 SLES here. We use SMT.
1 SLES has a problem and I can't solve this.

The error:
[|] Valid metadata not found at specified URL(s)
Please check if the URIs defined for this repository are pointing to a valid repository.
Skipping repository 'SLES11-SP2-Extension-Store' because of the above error.
Repository 'SLES11-SP2-Updates' is invalid.
...

Every repository have this error. I tried to delete the temp files. Then zypper cc -a. Then zypper ref -s. Then new registration suse-register. Then again ./clientSetup4SMT.sh

Nothing helps.

Anybody an idea?

jmozdzen
25-Nov-2013, 19:52
Hi oldmav,

Hello!
We have 12 SLES here. We use SMT.
1 SLES has a problem and I can't solve this.

The error:
[|] Valid metadata not found at specified URL(s)
Please check if the URIs defined for this repository are pointing to a valid repository.
Skipping repository 'SLES11-SP2-Extension-Store' because of the above error.
Repository 'SLES11-SP2-Updates' is invalid.
...

Every repository have this error. I tried to delete the temp files. Then zypper cc -a. Then zypper ref -s. Then new registration suse-register. Then again ./clientSetup4SMT.sh

Nothing helps.

Anybody an idea?

can you reach your SMT server (via HTTPS) from the machine in question? Anything with more details in the logs of the SMT client and/or the SMT server (does it's Apache httpd give any indication the request from the client made it that far)?

Regards,
Jens

oldmav
29-Nov-2013, 15:52
I can rech the SMT server via HTTP and HTTPS.
If i run ./clientSetup4SMT.sh many INFO in /root/.suse_register.log and 2 error.

SUSE::SRPrivate - [error]
SUSE::SRPrivate - [error] Ignore(4)

Nothing else.