PDA

View Full Version : How to remove cluster



thomas
07-Feb-2014, 21:10
Hi,


What is the proper procedure to remove the cluster including all node, and database which store cluster info?


thomas

David Gersic
07-Feb-2014, 23:41
On Fri, 07 Feb 2014 20:14:02 +0000, thomas wrote:

> What is the proper procedure to remove the cluster including all node,
> and database which store cluster info?

Which version of HA are you using?

I'd expect that removing the RPMs would be sufficient to remove the
software. The database info shouldn't hurt anything if left behind.


--
--------------------------------------------------------------------------
David Gersic dgersic_@_niu.edu
Knowledge Partner http://forums.netiq.com

Please post questions in the forums. No support provided via email.
If you find this post helpful, please click on the star below.

thomas
08-Feb-2014, 00:09
The version is slse 11 sp3.
I remove the entire HA product still see some old info when I sleha-init again.

jmozdzen
11-Feb-2014, 18:00
Hi thomas,

> I remove the entire HA product still see some old info when I sleha-init again.

I assume that you re-installed the packages after removal, else there should be no sleha-init :)

You might want to check for .rpmnew files, created when existing config files are not be overwritten by RPM installs. Sounds like some of your packages' config files were specified that way...

Regards,
Jens

ncasarru
21-Apr-2014, 16:15
The version is slse 11 sp3.
I remove the entire HA product still see some old info when I sleha-init again.

Hello.
Be sure to remove this directories: /var/lib/pacemaker/cib
/usr/lib/ocf

Regards.