PDA

View Full Version : windows domain membership



cmigroup
26-Feb-2014, 02:28
HI!!


I tried to add a SUSE LINUX DESKTOP in a Windows Domain, SLED seemed to be joint to Windows Domain.


But when i check Active Directory, the computer don't appear in Active Directory !!!


Thks

smflood
26-Feb-2014, 17:58
On 26/02/2014 01:34, cmigroup wrote:

> I tried to add a SUSE LINUX DESKTOP in a Windows Domain, SLED seemed to
> be joint to Windows Domain.
>
> But when i check Active Directory, the computer don't appear in Active
> Directory !!!

Which version of SLED? Please can you post the output from "cat
/etc/*release".

HTH.
--
Simon
SUSE Knowledge Partner

------------------------------------------------------------------------
If you find this post helpful and are logged into the web interface,
please show your appreciation and click on the star below. Thanks.
------------------------------------------------------------------------

cmigroup
26-Feb-2014, 21:07
On 26/02/2014 01:34, cmigroup wrote:

> I tried to add a SUSE LINUX DESKTOP in a Windows Domain, SLED seemed to
> be joint to Windows Domain.
>
> But when i check Active Directory, the computer don't appear in Active
> Directory !!!

Which version of SLED? Please can you post the output from "cat
/etc/*release".

HTH.
--
Simon
SUSE Knowledge Partner

------------------------------------------------------------------------
If you find this post helpful and are logged into the web interface,
please show your appreciation and click on the star below. Thanks.
------------------------------------------------------------------------

> cat /etc/*release

SUSE Linux Enterprise Desktop 11 (x86_64)
VERSION=11
PATCHLEVEL=1
SUSE Linux Enterprise Desktop 11 (x86_4)
VERSION=11
PATCHLEVEL=1

mikewillis
28-Feb-2014, 13:35
SUSE Linux Enterprise Desktop 11 (x86_64)
VERSION=11
PATCHLEVEL=1
SUSE Linux Enterprise Desktop 11 (x86_4)
VERSION=11
PATCHLEVEL=1

Do you know that General Support for SLED 11 SP1 ended some time ago? Unless you have purchased Long Term Service Pack Support (https://www.suse.com/support/programs/long-term-service-pack-support.html) you are no longer getting any bug fix or security updates and as such should really update to SLED 11 SP3. (There is no supported upgrade path from SP1 to SP3 http://www.novell.com/support/kb/doc.php?id=7012368 so you need to either do a clean install of SP3 or update to SP2 first http://www.novell.com/support/kb/doc.php?id=7010200)

As for the problem you started the thread for, can you provide some more information on what you have checked? For example: are you absolutely certain there is no object for the machine in Active Directory? Could it be that there is an object but it's not where you expect, did you do a search of the entire Domain? Does the machine allow Domain users to log in?