PDA

View Full Version : Can't get client to register



cisaksen
15-Dec-2014, 14:59
I'm not sure what I'm doing wrong but I can't seem to get the clients to register. I have my channels synced and correctly logged in with our company credentials. The documentation isn't very clear on this, at not were I can find.

malcolmlewis
15-Dec-2014, 15:20
On Mon 15 Dec 2014 02:04:02 PM CST, cisaksen wrote:


I'm not sure what I'm doing wrong but I can't seem to get the clients to
register. I have my channels synced and correctly logged in with our
company credentials. The documentation isn't very clear on this, at not
were I can find.




Hi
Have you run the bootstrap script on the clients to add them?

--
Cheers Malcolm °¿° LFCS, SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
SUSE Linux Enterprise Desktop 12 GNOME 3.10.1 Kernel 3.12.28-4-default
If you find this post helpful and are logged into the web interface,
please show your appreciation and click on the star below... Thanks!