PDA

View Full Version : iscsi - server reports wrong size



cmosentine
15-Dec-2014, 15:23
Hi all: A few weeks ago I installed and setup a QNAP NAS server as an iSCSI target, with approx 14 TB of storage space. I then setup one of our SLES 11 SP3 (OES11 SPs) as an initiator pointing to the QNAP NAS. I formatted it with BTFS. This all worked great for the first week and I was able to place backups onto the device, using about 2TB so far.



So last week my backup jobs started to fail. Investigation shows the SLES server is reporting only 9GB of disk space for the target. The QNAP NAS shows the storage correctly and that we have used the 2TB (fromt eh previous weeks backups). So some how the SLES server changed from seeing the 14TB to only seeing 9GB.



Any suggestions on fixing this problem? Thanks much, Chris.

Automatic reply
21-Dec-2014, 14:30
Chris,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

Has your issue been resolved? If not, you might try one of the following options:

- Visit http://www.suse.com/support and search the knowledgebase and/or check all
the other support options available.
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.suse.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.suse.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

Good luck!

Your SUSE Forums Team
http://forums.suse.com