PDA

View Full Version : SLED Registration Error



abrantesasf
31-Jan-2015, 04:12
I have had just installed SLED 12 on my dell laptop, and everything is OK. But when I try to register with YaST (SuSE Customer Center Configuration) and use my e-mail and activation code, YaST gives me an error message that says: "ERROR. Registration Failed. Details: HTTP Token: Access denied."

How can I register SLED 12? I have just purchased an activation code, but every time that I try to register, I recive that error message.

Thanks!

Abrantes

malcolmlewis
31-Jan-2015, 05:45
On Sat 31 Jan 2015 03:14:02 AM CST, abrantesasf wrote:


I have had just installed SLED 12 on my dell laptop, and everything is
OK. But when I try to register with YaST (SuSE Customer Center
Configuration) and use my e-mail and activation code, YaST gives me an
error message that says: "ERROR. Registration Failed. Details: HTTP
Token: Access denied."

How can I register SLED 12? I have just purchased an activation code,
but every time that I try to register, I recive that error message.

Thanks!

Abrantes




Hi
If you log into SCC at https://scc.suse.com/dashboard do you see the
activation code?

If not press the Feedback button with the issue, it may not have
propagated to there if you only just purchased.


--
Cheers Malcolm °¿° LFCS, SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
SUSE Linux Enterprise Desktop 12 GNOME 3.10.1 Kernel 3.12.32-33-default
If you find this post helpful and are logged into the web interface,
please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

abrantesasf
31-Jan-2015, 14:21
Hi, Cheers Malcolm, thanks for your help!

I've had logged in scc.suse.com and manually I registered my new activation code. After the manual registration, I run YaST (SuSE Customer Center Configuration) again and use the same e-mail/activation code that I used in manual registration. This time no error message! All the SLED repositories were configured correctly.

Thanks very much!

Abrantes