PDA

View Full Version : SLES 11 SP3 aws-cli tools broken in EC2 build



davidwann
20-Oct-2015, 05:13
When I run aws --version in a standard SLES 11.3 AWS build with a public IP, I get the following trace:

Traceback (most recent call last):
File "/usr/bin/aws", line 23, in <module>
sys.exit(main())
File "/usr/bin/aws", line 19, in main
return awscli.clidriver.main()
File "/usr/lib64/python2.6/site-packages/awscli/clidriver.py", line 45, in main
driver = create_clidriver()
File "/usr/lib64/python2.6/site-packages/awscli/clidriver.py", line 54, in create_clidriver
event_hooks=emitter)
File "/usr/lib64/python2.6/site-packages/awscli/plugin.py", line 44, in load_plugins
modules = _import_plugins(plugin_mapping)
File "/usr/lib64/python2.6/site-packages/awscli/plugin.py", line 61, in _import_plugins
module = __import__(path, fromlist=[module])
File "/usr/lib64/python2.6/site-packages/awscli/handlers.py", line 24, in <module>
from awscli.customizations.ec2addcount import ec2_add_count
File "/usr/lib64/python2.6/site-packages/awscli/customizations/ec2addcount.py", line 16, in <module>
from botocore.parameters import StringParameter
ImportError: No module named parameters


The aws-cli package is installed but does not seem to be a part of any repositories. Is there an easy way to update the tools and/or get it working?

David W.

malcolmlewis
20-Oct-2015, 05:36
On Tue 20 Oct 2015 04:14:02 AM CDT, davidwann wrote:


When I run aws --version in a standard SLES 11.3 AWS build with a public
IP, I get the following trace:

Traceback (most recent call last):
File "/usr/bin/aws", line 23, in <module>
sys.exit(main())
File "/usr/bin/aws", line 19, in main
return awscli.clidriver.main()
File "/usr/lib64/python2.6/site-packages/awscli/clidriver.py", line
45, in main
driver = create_clidriver()
File "/usr/lib64/python2.6/site-packages/awscli/clidriver.py", line
54, in create_clidriver
event_hooks=emitter)
File "/usr/lib64/python2.6/site-packages/awscli/plugin.py", line 44,
in load_plugins
modules = _import_plugins(plugin_mapping)
File "/usr/lib64/python2.6/site-packages/awscli/plugin.py", line 61,
in _import_plugins
module = __import__(path, fromlist=[module])
File "/usr/lib64/python2.6/site-packages/awscli/handlers.py", line 24,
in <module>
from awscli.customizations.ec2addcount import ec2_add_count
File
"/usr/lib64/python2.6/site-packages/awscli/customizations/ec2addcount.py",
line 16, in <module>
from botocore.parameters import StringParameter
ImportError: No module named parameters


The aws-cli package is installed but does not seem to be a part of any
repositories. Is there an easy way to update the tools and/or get it
working?

David W.




Hi
There is a separate amazon-ec2 subforum here;
https://forums.suse.com/forumdisplay.php?94-Amazon-EC2

You might get more specific help there, I do note they have a github
site and instructions on how to update in the readme;
https://github.com/aws/aws-cli

--
Cheers Malcolm °¿° LFCS, SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
SUSE Linux Enterprise Desktop 12 | GNOME 3.10.1 | 3.12.48-52.27-default
If you find this post helpful and are logged into the web interface,
please show your appreciation and click on the star below... Thanks!