PDA

View Full Version : SLES 11.1 clone wont register



philhess
29-Jan-2016, 15:37
Hello I have two SLES 11.1 servers. The first one is registered successfully on scc.suse.com but its subscription is expired, Im in the process of purchasing another year. I then have a Vmware clone of this same machine for testing purposes. Id like to get it registered and under support as well but I cannot get it to show up on scc.suse.com. suse_register fails with SSL connect error 35. Trying through YAST and Novell customer center sends me to a browser and it does nothing, I cant click continue. I realize these servers are out of date, but they were not setup by me and Im trying to get them up to date. Ive tried to manually add repos with zypper ar but I dont have any solid repos to add. I just want to get this server registered and get support renewed. Any suggestions? Thanks!

malcolmlewis
29-Jan-2016, 16:11
On Fri 29 Jan 2016 02:44:01 PM CST, philhess wrote:

Hello I have two SLES 11.1 servers. The first one is registered
successfully on scc.suse.com but its subscription is expired, Im in the
process of purchasing another year. I then have a Vmware clone of this
same machine for testing purposes. Id like to get it registered and
under support as well but I cannot get it to show up on scc.suse.com.
suse_register fails with SSL connect error 35. Trying through YAST and
Novell customer center sends me to a browser and it does nothing, I
cant click continue. I realize these servers are out of date, but they
were not setup by me and Im trying to get them up to date. Ive tried to
manually add repos with zypper ar but I dont have any solid repos to
add. I just want to get this server registered and get support renewed.
Any suggestions? Thanks!




Hi
Aside from the fact you have posted in the Desktop forum ;) SLES 11.1
(or SP1) is out of support.... or did you mean SLES 12 SP1?

Everything needs to be done via SCC these days, not NCC so maybe that
is the issue.

You can always grab an eval code from the download page to use as a
temporary measure?

Anyway, please repost your query on the SLES side at;
https://forums.suse.com/forumdisplay.php?16-SLES-Configure-Administer

With updated info, I will close this thread.

--
Cheers Malcolm °¿° LFCS, SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
SUSE Linux Enterprise Desktop 12 SP1|GNOME 3.10.4|3.12.51-60.25-default
If you find this post helpful and are logged into the web interface,
please show your appreciation and click on the star below... Thanks!