PDA

View Full Version : SLES 12 SP1 Improper vNIC identification



polezhaevdmi
15-Jul-2016, 11:31
OS is deployed in VMWare 6 up 2 virtual machine with 2 vNICs of different type (E1000 and VMXNET3). The detected NICs got their ethX numbers in correct sequence, but the driver doesn't match the vNIC MAC, assigned by VMWare.

168

Please, perform the hardware identification more accurately.

smflood
15-Jul-2016, 15:01
On 15/07/16 11:34, polezhaevdmi wrote:

> OS is deployed in VMWare 6 up 2 virtual machine with 2 vNICs of
> different type (E1000 and VMXNET3). The detected NICs got their ethX
> numbers in correct sequence, but the driver doesn't match the vNIC MAC,
> assigned by VMWare.
>
> 168
>
> Please, perform the hardware identification more accurately.
>
>
> +----------------------------------------------------------------------+
> |Filename: vnics01.png |
> |Download: http://forums.suse.com/attachment.php?attachmentid=168 |
> +----------------------------------------------------------------------+

What do you mean by "VMWare 6"? I'm guessing version 6 of a VMware
product but which one - Workstation, Player, or ESXi (from screen shots
I'm ruling out Fusion)?

If not ESXi what OS is the host running?

Which OS and version is the guest running? Are VMware (or Open VM) Tools
installed?

HTH.
--
Simon
SUSE Knowledge Partner

------------------------------------------------------------------------
If you find this post helpful and are logged into the web interface,
please show your appreciation and click on the star below. Thanks.
------------------------------------------------------------------------

polezhaevdmi
18-Jul-2016, 09:53
What do you mean by "VMWare 6"?

ESXi. Much accurately: ESXI 6.0.0 build 3620759



Which OS and version is the guest running?

SLES 12 SP1, just installed from official ISO.



Are VMware (or Open VM) Tools installed?

Just the third-party package, provided with ISO. VMWare reports it as "Running (Guest managed)".