PDA

View Full Version : Problem with distro clones



viniciusbrbio
20-Aug-2016, 13:01
Hi!

I tested a distro made in susestudio and worked really fine. So, I decided clone the distro and build it again. However, my clone didn't work, but I didn't changed anything. I also noticed that some applications wasn't cloned. Why? It's a clone, right?

hendersj
20-Aug-2016, 23:28
On Sat, 20 Aug 2016 12:04:01 +0000, viniciusbrbio wrote:

> Hi!
>
> I tested a distro made in susestudio and worked really fine. So, I
> decided clone the distro and build it again. However, my clone didn't
> work, but I didn't changed anything. I also noticed that some
> applications wasn't cloned. Why? It's a clone, right?

Define "didn't work" more precisely, and someone might be able to assist
you. :)

Jim



--
Jim Henderson
openSUSE Forums Administrator
Forum Use Terms & Conditions at http://tinyurl.com/openSUSE-T-C