PDA

View Full Version : [2016-11-02] SuseStudio down again



sb56637
02-Nov-2016, 20:36
Nuts! It looks like SuseStudio just broke again. I had several active
builds running, but they all failed, and I started getting "Error
retrieving status information." Then the whole thing went down with SSL
errors:

An error occurred during a connection to susestudio.com. SSL received a
record that exceeded the maximum permissible length. Error code:
SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG


--
sb56637
------------------------------------------------------------------------
sb56637's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=88798
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=520807

ab
02-Nov-2016, 21:36
I've let some contacts at SUSE know, so hopefully it will get fixed shortly.


--
Good luck.

If you find this post helpful and are logged into the web interface,
show your appreciation and click on the star below...

sb56637
02-Nov-2016, 22:26
ab;2798422 Wrote:
> I've let some contacts at SUSE know, so hopefully it will get fixed
> shortly.

Thanks very much!


--
sb56637
------------------------------------------------------------------------
sb56637's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=88798
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=520807

sb56637
03-Nov-2016, 18:46
By any chance is there an update or an ETA?


--
sb56637
------------------------------------------------------------------------
sb56637's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=88798
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=520807

smflood
04-Nov-2016, 11:53
On 03/11/16 17:46, sb56637 wrote:

> By any chance is there an update or an ETA?

According to Twitter it's back online now (and they're sorry for the
long outage)[1].

HTH.

[1] https://twitter.com/susestudio/status/794324536669982727
--
Simon
SUSE Knowledge Partner

------------------------------------------------------------------------
If you find this post helpful and are logged into the web interface,
please show your appreciation and click on the star below. Thanks.
------------------------------------------------------------------------

sb56637
04-Nov-2016, 13:06
Ah yes, it came back online about 12 hours ago. Sorry I forgot to post
here when I noticed it was working again. Many thanks to the SuseStudio
team for their efforts!


--
sb56637
------------------------------------------------------------------------
sb56637's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=88798
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=520807

Knurpht
04-Nov-2016, 17:46
sb56637;2798732 Wrote:
> Hmm, now the login won't work, none of the authenticators will connect.

From here it's down.


--
- Athlon X6 3.6 GHz, 16 GB DDR3, 64 GB SSD, 3 TB of disks, GT540,
openSUSE Leap 42.1
- ASUS A73SD, Intel + GT610M Optimus, 6 GB, 2 x 120 GB SSD, openSUSE
Tumbleweed+Leap

ANYTHING THAT CAN GO WRONG.... WILL TEACH US

http://en.opensuse.org/User:Knurpht
http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht
------------------------------------------------------------------------
Knurpht's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=783
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=520807

sb56637
04-Nov-2016, 17:46
Hmm, now the login won't work, none of the authenticators will connect.


--
sb56637
------------------------------------------------------------------------
sb56637's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=88798
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=520807

sb56637
07-Nov-2016, 14:36
Knurpht;2798733 Wrote:
> From here it's down.

It's now fixed again, login works. Thanks SuseStudio team!


--
sb56637
------------------------------------------------------------------------
sb56637's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=88798
View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=520807