PDA

View Full Version : Re: No sound [Gnome]



PauliusC
10-Sep-2011, 11:06
Arnaudk93;2136132 Wrote:
> Is this a HP SLED OEM laptop ?
> If so, I can open a new case at HP in order to help you in solving this
> issue. I will need the exact HP model
> Is the system uptodate with latest patchs ?

Yes, SLED 11 was within the laptop I bought. It's hp ProBook 4530s.
However, I'm not sure if all the patches are installed. Is there a way
to check it out?


--
PauliusC
------------------------------------------------------------------------
PauliusC's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=116334
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=444499

Arnaudk93
10-Sep-2011, 12:16
In order to ensure you have the latest patches, go to YaST->Online
Update, and follow the process.

Also, if you have an ATI card, please read carefully this thread :
http://forums.novell.com/suse/suse-product-discussion-forums/suse-linux-enterprise/suse-linux-enterprise-desktop-sled/sled-hardware/444031-mobility-radeon-hd-4200-driver.html

There is a known issue with ATI driver when you update your system.
Just download the appropriate driver (don't install anything) and if
there is an issue while rebooting, just follow steps 2 to 4. Hopefully
you won't encounter such issue (it is may already fixed, I will contact
the dedicated SuSE team on Monday)


--
Arnaudk93
------------------------------------------------------------------------
Arnaudk93's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=91595
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=444499

PauliusC
10-Sep-2011, 12:36
Arnaudk93;2136141 Wrote:
> In order to ensure you have the latest patches, go to YaST->Online
> Update, and follow the process.
>
> Also, if you have an ATI card, please read carefully this thread :
> http://forums.novell.com/suse/suse-product-discussion-forums/suse-linux-enterprise/suse-linux-enterprise-desktop-sled/sled-hardware/444031-mobility-radeon-hd-4200-driver.html
>
> There is a known issue with ATI driver when you update your system.
> Just download the appropriate driver (don't install anything) and if
> there is an issue while rebooting, just follow steps 2 to 4. Hopefully
> you won't encounter such issue (it is may already fixed, I will contact
> the dedicated SuSE team on Monday)

I guess I have the latest patches, Online Update shows nothing new.
There hasn't been a problem with ATI drivers yet, and I have already
done the Online Update so it's probably been solved. Still, I have no
idea what to do about sound. Maybe I need some codecs? How to check
which ones I've got?


--
PauliusC
------------------------------------------------------------------------
PauliusC's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=116334
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=444499