PDA

View Full Version : SLES 12 SP2 LPAR install: Valid metadata not found at sspecified URL



hockeyrob
27-Feb-2017, 22:46
This is our first installation onto s390x. After several tries, I finally got far enough into the installation to have the DASD activated. Then, during the "System Probing" I got:

-------------------------------
Unable to create repository
from URL 'dir:/mounts/mp_0006'

Details: [SLES12-SP2-12.2-0|dir:///mounts/mp_0006] Valid metadata not found at specified URL
History:
- Can't hardlink/copy /mounts/mp_0006/license.tar.gz to /var/cache/zypp/SLES12-SP2-12.2-0Wtd3Si
- Can't provide license.tar.gz

Try again?
-------------------------------

Any idea how I can fix this?

Automatic Reply
06-Mar-2017, 06:30
hockeyrob,

It appears that in the past few days you have not received a response to your
posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

- Visit http://www.suse.com/support and search the knowledgebase and/or check all
the other support options available.
- Open a service request: https://www.suse.com/support
- You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
correct newsgroup. (http://forums.suse.com)

Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
http://forums.suse.com/faq.php

If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
to our posting bot..

Good luck!

Your SUSE Forums Team
http://forums.suse.com