PDA

View Full Version : reduced forum availability?



jmozdzen
18-Apr-2012, 17:30
Hi all,

is it just me? I've seen quite a few unavailabilities of this forum in the last few weeks... mostly gateway timeouts from some Novell machine. (I've had some problems with the old forum, where cookies in my browser needed to be cleared to properly access. But this time this seems no help.)

If it's not only me who's seeing this, then maybe that's one of the reasons traffic in the forums feels a lot lower since the switch to the new servers :/.

With regards,
Jens

ab
18-Apr-2012, 19:25
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

You are not alone. This is being worked on internally.

Good luck.
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2.0.18 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/

iQIcBAEBAgAGBQJPjwcaAAoJEF+XTK08PnB5/0UP/1AgYchDIfQ7X/zQHCP/B1dp
gT6Bsqq+9Z1lImyDfQ9FhY1xogP4MJ0N7Gjm+P5zcu/7vj6rJKQhRMSD9JHLAJLU
yr5yXfYuFwV/b/bd1GG/rGTuTTSSBDn+qLbqCZjJs3a2Fghaz+cfhAdt8am3CTro
lX4jL9h4wR1ZtLImF+bBpnB2wSR4YFMo+djQSrQZjRVwv5w6Aj T4Cf/hI45fQ+oX
MQZnejMRuV7bIK78c1o581VZOjRPPY0k+rg93WuNo1KSF/a4Reh38p13OHZ+yV7o
iyeSx/Jx1GyfsMc0JdL/3oc9hPKPR0bi+WS1LRMKNbVTk3ZMjWcfTxgvHf2dOQMW
jxtpay5X/lt/UFNSKfRVxU8iYZGW9tNVg24LiiWGAC18PT9qJUmiwshnK/miJHVf
pCgKo6zvi3xeOGNqBn96jMhy3mToIf9GntFpnOxIoEpLvwjyBw BB81mLER7RQkQO
4UxA1T2Pu9mkPiRTd8lpTqI84hrJ4yLDs7OtJ0KnpATqbsJOVF 7J1nELBC8oi1bY
brio+lPmNmQToIzNcoof1I4b7ZNAvEmCs6PdmmA4ItYOile6Xf VNbHMn/7HxM+vO
iw+08yzx1SrGlW6QQDbIO9NglMOaqS/ebutnTXfz+ehoWpknxxWmYY/GROOP+DQu
nzUQR36uwl5c7NxD2FgV
=aPbG
-----END PGP SIGNATURE-----

kgroneman
18-Apr-2012, 21:01
Yea, we're having some server issues. The current plan is to get some
new hardware and move it over. Dunno how long exactly that will take
but we're working on fixing the problem. Sorry for the hassle.

--
Kim - 4/18/2012 2:00:39 PM

cjcox
25-Apr-2012, 16:25
On 04/18/2012 03:01 PM, kgroneman wrote:
> Yea, we're having some server issues. The current plan is to get some
> new hardware and move it over. Dunno how long exactly that will take
> but we're working on fixing the problem. Sorry for the hassle.
>

Seems wide spread... I cannot log into PartnerNet... sigh....

kgroneman
25-Apr-2012, 18:42
They (our IT dept) has found some software and hardware issues on the
site as a whole dealing with the login process and will be addressing
these, I hope sooner than later (fingers crossed).

--
Kim - 4/25/2012 11:40:40 AM

cjcox
26-Apr-2012, 05:53
On 04/25/2012 12:42 PM, kgroneman wrote:
> They (our IT dept) has found some software and hardware issues on the
> site as a whole dealing with the login process and will be addressing
> these, I hope sooner than later (fingers crossed).
>

It start working for me today... no problem... seems things are always down
right when I need them... like today.