SLES12 SP2 appears as Physical in customer center

yadwendravyadwendrav New or Quiet Member
Friends;

As mentioned above; there is no problem reported while registering the virtual SLES12 SP2 server; however those appears as physical rather than virtual. At the same time; if I register other system configured with SLES11SP4; it displays correctly.

All these virtual hosts are installed on IBM Power E870 Frame.

Let me know if you need any more information on this to advice.

I have reviewed article available on https://www.suse.com/support/kb/doc/?id=7017181 and can confirm that SUSEConnect version is higher than the recommended.

Comments

  • Automatic ReplyAutomatic Reply No Reply Posting Bot
    yadwendrav,

    It appears that in the past few days you have not received a response to your
    posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

    These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
    is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

    - Visit http://www.suse.com/support and search the knowledgebase and/or check all
    the other support options available.
    - Open a service request: https://www.suse.com/support
    - You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
    correct newsgroup. (http://forums.suse.com)

    Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
    http://forums.suse.com/faq.php

    If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
    ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
    to our posting bot..

    Good luck!

    Your SUSE Forums Team
    http://forums.suse.com
  • HvdHeuvelHvdHeuvel Administrator
    On Wed, 23 May 2018 17:34:02 +0000, yadwendrav wrote:

    > Friends;
    >
    > As mentioned above; there is no problem reported while registering the
    > virtual SLES12 SP2 server; however those appears as physical rather than
    > virtual. At the same time; if I register other system configured with
    > SLES11SP4; it displays correctly.
    >
    > All these virtual hosts are installed on IBM Power E870 Frame.
    >
    > Let me know if you need any more information on this to advice.
    >
    > I have reviewed article available on
    > https://www.suse.com/support/kb/doc/?id=7017181 and can confirm that
    > SUSEConnect version is higher than the recommended.


    Hi yadwendrav,

    That TID was applicable specifically to SLES12 & SLES12 SP1.

    It turns out there is still a problem with registering a SLES 12 SP2/SP3
    server on IBM Power, and I can indeed confirm that after registration,
    servers indeed do show as physical, rather than virtual.

    There is no short-term solution for this, but it should not pose you any
    issues.

    Best regards
    Hans
Sign In or Register to comment.