SUSE Yes certificaiton for Full virtualization platform

he_jnhe_jn New or Quiet Member
Hi guys,

In response to working requirement, I'm trying to get SUSE YES certification for full virtualization platform, all results are pass except item "PCI pass-thru or SR-IOV" .And log shows vm-guest2 don't has path '/dev/kvm', so I used command "mknod /dev/kvm c 10 232 " to make this node. But is still faled with "No matching PCI-passthru/SR-IOV LAN card found on VM guest 10.1.1.12". Does anyone kown the root cause ? Thanks!

Comments

  • Automatic ReplyAutomatic Reply No Reply Posting Bot
    he,

    It appears that in the past few days you have not received a response to your
    posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

    These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
    is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

    - Visit http://www.suse.com/support and search the knowledgebase and/or check all
    the other support options available.
    - Open a service request: https://www.suse.com/support
    - You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
    correct newsgroup. (http://forums.suse.com)

    Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
    http://forums.suse.com/faq.php

    If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
    ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
    to our posting bot..

    Good luck!

    Your SUSE Forums Team
    http://forums.suse.com
  • KEVINKEVIN Knowledge Partner
    he jn wrote:

    >
    > Hi guys,
    >
    > In response to working requirement, I'm trying to get SUSE YES
    > certification for full virtualization platform, all results are pass
    > except item "PCI pass-thru or SR-IOV" .And log shows vm-guest2 don't
    > has path '/dev/kvm', so I used command "mknod /dev/kvm c 10 232 " to
    > make this node. But is still faled with "No matching
    > PCI-passthru/SR-IOV LAN card found on VM guest 10.1.1.12". Does
    > anyone kown the root cause ? Thanks!


    I'm sorry but I don't have an answer for you. Perhaps if you provided
    additional information it would help...

    Please post the output from:
    cat /etc/*release

    Also, have you tried to Google for:
    "No matching PCI-passthru/SR-IOV LAN card found"

    Quite a few results are returned but I don't know which may apply to
    your situation.


    --
    Kevin Boyle - Knowledge Partner
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below this post.
    Thank you.
Sign In or Register to comment.