Results 1 to 6 of 6

Thread: SLED 11 SP2 Repositories

Hybrid View

  1. SLED 11 SP2 Repositories

    I have what I hope is a simple question.

    How are repositories (or, really, repository interoperability) working between SLED 11 SP2 and SP1?

    For example, OBS repositories etc haven't been updated for SP2 yet (many still say SP1 or SLE_11), and I want to install some applications (multimedia, etc) that I *used* to have on SP1 but I don't want to create a problem by installing from there. Specifically, some of the multimedia lib and packman repository are still at SP1...

    Thanks in advance...

  2. Re: SLED 11 SP2 Repositories

    Quote Originally Posted by katanacb
    I have what I hope is a simple question.

    How are repositories (or, really, repository interoperability) working
    between SLED 11 SP2 and SP1?

    For example, OBS repositories etc haven't been updated for SP2 yet
    (many still say SP1 or SLE_11), and I want to install some applications
    (multimedia, etc) that I *used* to have on SP1 but I don't want to
    create a problem by installing from there. Specifically, some of the
    multimedia lib and packman repository are still at SP1...

    Thanks in advance...

    Hi
    There is a new model;
    http://www.suse.com/support/kb/doc.php?id=7010225

    You should be fine, SP2 has been added on packman, for multimedia:libs
    you need to ping the respective repository maintainers via (for
    example) the users list on OBS;
    https://build.opensuse.org/project/u...timedia%3Alibs

    I you spot a particular packman one, ping me back here (I'm a packager
    on PMBS).

    --
    Cheers Malcolm °¿° (Linux Counter #276890)
    openSUSE 12.1 (x86_64) Kernel 3.1.10-1.9-desktop
    up 4 days 14:53, 6 users, load average: 0.09, 0.06, 0.23
    CPU Intel i5 CPU M520@2.40GHz | Intel Arrandale GPU


  3. Re: SLED 11 SP2 Repositories

    Thanks for the information ..... maybe a sync hasn't happened yet but I don't see SP2 on packman .. just SLE11 and SP1. Maybe I'm missing something...

  4. Re: SLED 11 SP2 Repositories

    Quote Originally Posted by katanacb
    Thanks for the information ..... maybe a sync hasn't happened yet but I
    don't see SP2 on packman .. just SLE11 and SP1. Maybe I'm missing
    something...
    Hi
    There have been some issues with the mirrors for packman, you might
    want to browse some of the others;
    http://packman.links2linux.org/mirrors

    --
    Cheers Malcolm °¿° (Linux Counter #276890)
    openSUSE 12.1 (x86_64) Kernel 3.1.10-1.9-desktop
    up 4 days 16:19, 7 users, load average: 0.06, 0.10, 0.21
    CPU Intel i5 CPU M520@2.40GHz | Intel Arrandale GPU


  5. Re: SLED 11 SP2 Repositories

    Quote Originally Posted by malcolmlewis View Post
    Hi
    There have been some issues with the mirrors for packman, you might
    want to browse some of the others;
    http://packman.links2linux.org/mirrors

    --
    Cheers Malcolm °¿° (Linux Counter #276890)
    openSUSE 12.1 (x86_64) Kernel 3.1.10-1.9-desktop
    up 4 days 16:19, 7 users, load average: 0.06, 0.10, 0.21
    CPU Intel i5 CPU M520@2.40GHz | Intel Arrandale GPU

    Malcolm,

    Thanks for that ... I checked all of the mirrors listed and there doesn't appear to be a directory for SP2 --- just SP1 and SLE_11. Is there another link I could follow?

  6. Re: SLED 11 SP2 Repositories

    Quote Originally Posted by katanacb
    malcolmlewis;4468 Wrote:
    > Hi
    > There have been some issues with the mirrors for packman, you might
    > want to browse some of the others;
    > http://packman.links2linux.org/mirrors
    >

    Malcolm,

    Thanks for that ... I checked all of the mirrors listed and there
    doesn't appear to be a directory for SP2 --- just SP1 and SLE_11. Is
    there another link I could follow?
    Hi
    Strange, they are published;
    http://pmbs.links2linux.org/download...ls/SLE-11-SP2/

    It needs to sync somehow, can you do a favor and raise a bug for it?
    https://bugs.links2linux.org

    --
    Cheers Malcolm °¿° (Linux Counter #276890)
    openSUSE 12.1 (x86_64) Kernel 3.1.10-1.9-desktop
    up 4 days 23:49, 5 users, load average: 0.04, 0.08, 0.06
    CPU Intel i5 CPU M520@2.40GHz | Intel Arrandale GPU


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •