So here is the problem, I have recently updated my server hardware to Dell R710s over the holidays. During this time I got a great deal on 3 PCIe HP NC550SFP 10gb network cards. I have purchased the proper HP compatible SFP DAC (direct access copper) cable to connect the 2 systems together.

After installing SLES 12 and setting it up, I added the 10gb cards in which the OS had no trouble finding. I can configure 1 port on each system with a IP in the 10.10.10.x/24 range.

p3p1 Link encap:Ethernet HWaddr B4:99:BA:F8B:B8
UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:0 (0.0 b) TX bytes:0 (0.0 b)

p3p2 Link encap:Ethernet HWaddr B4:99:BA:F8B:BC
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:4 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:0 (0.0 b) TX bytes:168 (168.0 b)


Even though from system "A" I can ping system "A" 10gb network IP, when I try pinging system "B" IP, I get the following....

p3p1 Link encap:Ethernet HWaddr B4:99:BA:F8:4B8
inet addr:10.10.10.3 Bcast:10.10.10.255 Mask:255.255.255.0
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:8 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:0 (0.0 b) TX bytes:336 (336.0 b)

pinky:~ # ping 10.10.10.2
PING 10.10.10.2 (10.10.10.2) 56(84) bytes of data.
From 10.10.10.3 icmp_seq=1 Destination Host Unreachable
From 10.10.10.3 icmp_seq=2 Destination Host Unreachable
From 10.10.10.3 icmp_seq=3 Destination Host Unreachable


I could use some assistance in troubleshooting this in hopes of getting 10Gb network between my 2 xen VM servers.

Thanks,
John