Results 1 to 5 of 5

Thread: SLES 12 SP3 have problems to show in VMRC

  1. #1

    SLES 12 SP3 have problems to show in VMRC

    Hello,
    my server with SLES11 SP4 was updated to SLES12 SP3 and all run good, but if I try to open in vcenter a VMRC (RemoteConsole) I get no screen.
    The Remote console will open but the screen shine black without any logon field.
    Installed are the VMTools (VMware Tools: Wird ausgefhrt, Version:10282 (Aktuell)) and the vm was an esxi 6.0
    On other VMs on the vcenter this configuration works well. stupid.

    Can anyone here help me ?


    regards

    Chris

  2. Re: SLES 12 SP3 have problems to show in VMRC

    Quote Originally Posted by ChMueller View Post
    Hello,
    my server with SLES11 SP4 was updated to SLES12 SP3 and all run good, but if I try to open in vcenter a VMRC (RemoteConsole) I get no screen.
    The Remote console will open but the screen shine black without any logon field.
    Installed are the VMTools (VMware Tools: Wird ausgefhrt, Version:10282 (Aktuell)) and the vm was an esxi 6.0
    On other VMs on the vcenter this configuration works well. stupid.

    Can anyone here help me ?


    regards

    Chris
    Try increasing video graphics memory to 12mb.

    Thomas

  3. #3

    Re: SLES 12 SP3 have problems to show in VMRC

    where can I do that?

  4. Re: SLES 12 SP3 have problems to show in VMRC

    Quote Originally Posted by ChMueller View Post
    where can I do that?
    https://kb.vmware.com/s/article/1024990

    Thomas

  5. #5

    Re: SLES 12 SP3 have problems to show in VMRC

    OK i do that but it doesn't help. I also a black screen in the RemoteConsole of the VM.

    Chris

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •