Results 1 to 6 of 6

Thread: SAPB1 installation unreadable

Hybrid View

  1. #1

    Exclamation SAPB1 installation unreadable

    Hi,

    Does anyone experience this kind of problem before? When trying to install the software, the prompt out screen would be unreadable.
    PS, how do i post pictures over here? is imgur allowed?
    Last edited by kennchee95; 27-Feb-2019 at 11:22. Reason: Edit picture, since unable to display.

  2. Re: SAPB1 installation unreadable

    Quote Originally Posted by kennchee95 View Post
    Hi,

    Does anyone experience this kind of problem before? When trying to install the software, the prompt out screen would be unreadable.
    PS, how do i post pictures over here? is imgur allowed?
    Yes you can link to imgur or even better use paste.opensuse.org

    Thomas

  3. #3

    Re: SAPB1 installation unreadable

    Quote Originally Posted by thsundel View Post
    Yes you can link to imgur or even better use paste.opensuse.org

    Thomas
    Thanks for the info. Anyway here is the picture, for a better understanding of the problem.
    http://paste.opensuse.org/3467129
    Last edited by kennchee95; 27-Feb-2019 at 13:10. Reason: add img link

  4. #4

    Re: SAPB1 installation unreadable

    I guess not everyone has experience this kind of problem before.

  5. #5

    Re: SAPB1 installation unreadable

    kennchee95 Wrote in message:

    > I guess not everyone has experience this kind of problem before.


    Possibly not plus there's less than 24 hours between your original
    post and latest reply. These forums are staffed by volunteers and
    not official routes for support so if you want more prompt
    attention you should open a Service Request directly with
    SUSE.

    Now back to your problem. How are you connecting to your server?
    From the screenshot it looks like there might be a remote desktop
    session involved?

    HTH.
    --
    Simon Flood
    SUSE Knowledge Partner


    ----Android NewsGroup Reader----
    http://usenet.sinaapp.com/

  6. Re: SAPB1 installation unreadable

    Hi kennchee95,

    might be some font mismatch or, worst-case and unlikely, memory corruption (had that once, years ago, where an X font server garbled internal maps and things went back to normal after a restart). Do you have a chance of changing the fonts in use?

    That's one of the reasons I dislike servers running graphical interfaces. Will the installer run non-graphical instead, if you i.e. unset the DISPLAY variable before starting "install"? It'd be only a work-around to the technical problem, of course.

    Regards,
    J
    From the times when today's "old school" was "new school"

    If you find this post helpful and are logged into the web interface, show your appreciation and click on the star below...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •