Results 1 to 9 of 9

Thread: Live Patching not working

Threaded View

  1. Live Patching not working

    Just after installing and registering the system via:

    Code:
    SUSEConnect -e email@address -r SLES_CODE
    SUSEConnect -p sle-live-patching/12.3/x86_64 -r Live_PATCH_CODE
    installed the kgraft:
    Code:
    node2:~ # zypper install kgraft-patch-4_4_73-5-default
    .
    .
    (1/5) Installing: kgraft-1.0-23.9.1.x86_64 .......................................................................................................................[done]
    (2/5) Installing: wireless-regdb-2019.06.03-4.22.1.noarch ........................................................................................................[done]
    (3/5) Installing: kernel-default-4.4.73-5.1.x86_64 ...............................................................................................................[done]
    (5/5) Installing: kgraft-patch-4_4_73-5-default-2-2.3.2.x86_64 ...................................................................................................[done]
    Output of kgraft-patch-4_4_73-5-default-2-2.3.2.x86_64.rpm %posttrans script:
    .
    .
    And then

    Code:
    node2:~ # zypper install kgraft-patch-4_4_180-94_103-default
    .
    .
    The following 2 NEW packages are going to be installed:
      kernel-default-4.4.180-94.103.1 kgraft-patch-4_4_180-94_103-default
    
    (1/2) Installing: kernel-default-4.4.180-94.103.1.x86_64 .........................................................................................................[done]
    (2/2) Installing: kgraft-patch-4_4_180-94_103-default-1-4.3.1.x86_64 .............................................................................................[done]
    i.e the newer kernel(kernel-default-4.4.180-94.103.1) is installed, but still system is running on the old kernel(the one that comes with SLES 12 SP 3 media)
    running 'uname -r' is still showing
    Code:
    node2:~ # uname -r
    4.4.73-7-default
    Output of kgr commands:
    Code:
    node2:~ # kgr status
    ready
    node2:~ # kgr patches
    node2:~ # kgr blocking
    node2:~ #
    Please help me know what I am missing, why the latest kernel is not loading ?
    Last edited by sharfuddin; 27-Sep-2019 at 12:43.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •