Hi All,

I"m trying to upgrade from 12 SP2 to SP4. Our Hana server can't connect to the internet, so we use smt to deliver the updates. I tried with yast2 migration and i got this error:

Error: Product SUSE Linux Enterprise Server for SAP Application 12 SP will be automatically removed.

When i tried to continue it said i cannot continue until error is resolved. So i tried to run the migration with zypper:

zypper migration, but got this error:

[SMT-http_SERVER_com:SLE12-SP4-SAP-Pool|http://server.com/repo/SUSE/Products...tp_server_com] Valid metadata not found at specified URL
Please check if the URIs defined for this repository are pointing to a valid repository.
Skipping repository 'SLE12-SP4-SAP-Pool' because of the above error.

From the filesystem, i can see that the product folder isn't mirrored:

SERVER:/srv/www/htdocs/repo/SUSE/Products/SLE-SAP/12-SP4/x86_64 # ll
total 0
drwxr-xr-x 1 smt www 42 Dec 12 19:52 product_debug
drwxr-xr-x 1 smt www 30 Dec 12 19:52 product_source

Yet i can tell that i'm authorized for it from my license on scc.suse.com

SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications 12 SP4
https://updates.suse.com/SUSE/Update...4/update_debug
https://updates.suse.com/SUSE/Update.../x86_64/update
https://updates.suse.com/SUSE/Produc.../product_debug
https://updates.suse.com/SUSE/Update...4/update_debug
https://updates.suse.com/SUSE/Produc...x86_64/product
https://updates.suse.com/SUSE/Produc...product_source
https://updates.suse.com/SUSE/Update.../x86_64/update
https://updates.suse.com/SUSE/Produc.../product_debug
https://updates.suse.com/SUSE/Produc...x86_64/product
https://updates.suse.com/SUSE/Produc...product_source
https://updates.suse.com/SUSE/Produc.../product_debug
https://updates.suse.com/SUSE/Update...4/update_debug
https://updates.suse.com/SUSE/Produc...x86_64/product
https://updates.suse.com/SUSE/Produc...product_source
https://updates.suse.com/SUSE/Update.../x86_64/update


I've tried to run this command:

smt-repos -p SLES_SAP,12.4,x86_64 which downloaded all the packages, then i mirrored it with smt mirror.

But the product location isn't downloaded. I deleted the folder structure and tried to re-mirror it, same issue.

I tried to manually add it, but that didn't work, same error. I tried to de-register, clean and remove cred/repos/serives and then get the new clientSetup4SMT.sh , same issue.

If i remove the product from the smt server, the migration won't work because the distribution isn't to date. I checked the forms about the btrfs filesystem, but that's not the problem.

Thanks in Advance for any tips.

Cheers,
Chris