We use SLES15 SP1 as XEN Virtual Maschine Host.

Jumboframes are turned on. Network degrades on 10GBit Intel Ethernet Card.

Here are the Kernelmessages:

Jan 15 10:31:08 atlas kernel: swiotlb_tbl_map_single: 46 callbacks suppressed
Jan 15 10:31:08 atlas kernel: ixgbe 0000:d8:00.1: swiotlb buffer is full (sz: 8192 bytes)
Jan 15 10:31:08 atlas kernel: ixgbe 0000:d8:00.1: swiotlb buffer is full (sz: 8192 bytes)
Jan 15 10:31:08 atlas kernel: ixgbe 0000:d8:00.1: swiotlb buffer is full (sz: 8192 bytes)
Jan 15 10:31:08 atlas kernel: ixgbe 0000:d8:00.1: swiotlb buffer is full (sz: 8192 bytes)
Jan 15 10:31:08 atlas kernel: ixgbe 0000:d8:00.1: swiotlb buffer is full (sz: 8192 bytes)
Jan 15 10:31:08 atlas kernel: ixgbe 0000:d8:00.1: swiotlb buffer is full (sz: 8192 bytes)
Jan 15 10:31:08 atlas kernel: ixgbe 0000:d8:00.1: swiotlb buffer is full (sz: 8192 bytes)
Jan 15 10:31:08 atlas kernel: ixgbe 0000:d8:00.1: swiotlb buffer is full (sz: 8192 bytes)
Jan 15 10:31:08 atlas kernel: ixgbe 0000:d8:00.1: swiotlb buffer is full (sz: 8192 bytes)
Jan 15 10:31:08 atlas kernel: ixgbe 0000:d8:00.1: swiotlb buffer is full (sz: 8192 bytes)
Jan 15 10:31:36 atlas kernel: swiotlb_tbl_map_single: 15 callbacks suppressed
Jan 15 10:31:36 atlas kernel: ixgbe 0000:d8:00.1: swiotlb buffer is full (sz: 8192 bytes)
Jan 15 10:31:36 atlas kernel: ixgbe 0000:d8:00.1: swiotlb buffer is full (sz: 8192 bytes)
Jan 15 10:31:37 atlas kernel: ixgbe 0000:d8:00.1: swiotlb buffer is full (sz: 8192 bytes)
Jan 15 10:31:37 atlas kernel: ixgbe 0000:d8:00.1: swiotlb buffer is full (sz: 8192 bytes)
Jan 15 10:31:37 atlas kernel: ixgbe 0000:d8:00.1: swiotlb buffer is full (sz: 8192 bytes)
Jan 15 10:31:37 atlas kernel: ixgbe 0000:d8:00.1: swiotlb buffer is full (sz: 8192 bytes)


What can I do to increase the buffers while running?