Results 1 to 7 of 7

Thread: Reporting bugs in SLES 15

Hybrid View

  1. #1

    Question Reporting bugs in SLES 15

    Hi,

    We need to report a bug in SLES 15 but I couldn't find anywhere to do it in SCC. I tried clicking on the Support link under My Tools but even though I have Support Access enabled in the Organization settings, I get a message that I'm not entitled.

    Does anyone have information on how to report SLES bugs?

    Thanks,
    /Mikael

  2. Re: Reporting bugs in SLES 15

    Quote Originally Posted by mickey_n View Post
    Hi,

    We need to report a bug in SLES 15 but I couldn't find anywhere to do it in SCC. I tried clicking on the Support link under My Tools but even though I have Support Access enabled in the Organization settings, I get a message that I'm not entitled.

    Does anyone have information on how to report SLES bugs?

    Thanks,
    /Mikael
    Hi
    You should be able to create one here, but if you have an active subscription create a Support Request?
    https://bugzilla.suse.com/index.cgi

    What is the issue your having?
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

  3. #3

    Re: Reporting bugs in SLES 15

    Quote Originally Posted by malcolmlewis View Post
    Hi
    You should be able to create one here, but if you have an active subscription create a Support Request?
    https://bugzilla.suse.com/index.cgi

    What is the issue your having?
    Thanks Malcolm
    I'll have a look at the bugzilla page, it looks promising. Yes we have active subscriptions but as I wrote, when I tried to create a support request it tells me that I'm not entitled. I suppose I could call them on the phone to get help with that.

    I actually don't know what the issue is yet, I was just told to find out how to report bugs.

    Thanks
    /Mikael

  4. #4

    Re: Reporting bugs in SLES 15

    I now have som more information on the bug. I don't think it is helpful to write it all here but it is related to a NULL pointer dereference in the kernel 4.12.14-197.29 in SLES 15 SP1

    /Mikael

  5. Re: Reporting bugs in SLES 15

    Quote Originally Posted by mickey_n View Post
    I now have som more information on the bug. I don't think it is helpful to write it all here but it is related to a NULL pointer dereference in the kernel 4.12.14-197.29 in SLES 15 SP1

    /Mikael
    Hi
    There was an entry about a fix in the kernel you have installed....
    https://www.suse.com/support/update/...su-20193317-1/
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

  6. #6

    Re: Reporting bugs in SLES 15

    Just a final note. After contacting our account representative at SUSE we got help to open a case at SUSE Tech Support.

    Thanks for all the help with this.

    /Mikael

  7. Re: Reporting bugs in SLES 15

    Quote Originally Posted by mickey_n View Post
    Just a final note. After contacting our account representative at SUSE we got help to open a case at SUSE Tech Support.

    Thanks for all the help with this.

    /Mikael
    Hi
    Your welcome, thanks for reporting back
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE SLE, openSUSE Leap/Tumbleweed (x86_64) | GNOME DE
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •