Hi,

I have a HP DL 585 server wich has* LTO 4 tape *drive installed. It
shows the HBA controller in hardware level. But after *SLES 11
*installed it was not showing (checked with Yast hardware information
and /proc/scsi/scsi), which shows only the DVD and SAN. So I manually
added it using the information within this forum
(http://forums.novell.com/forums/suse...st1984531.html)
Download and unpack prm:
# -rpm2cpio cpq_cciss-4.6.22-6.sles11.x86_64.rpm | cpio -idmv
--no-absolute-filenames
# cd opt/hp/storage_drivers/cciss-4.6.22_2009_12_11/install-

“Install” startup scripts manually:
-# cp -f ./cciss_hotplug /sbin/cciss_hotplug
# cp -f ./cciss_phys_devs /sbin/cciss_phys_devs
# cp -f ./cciss_scsi /etc/init.d/cciss_scsi
# mkdir -p /usr/share/man/man8/
# cp -f ./cciss_*8.gz /usr/share/man/man8/
# chown root:root /sbin/cciss_hotplug
# chmod 755 /sbin/cciss_hotplug
# chown root:root /etc/init.d/cciss_scsi
# chmod 755 /etc/init.d/cciss_scsi
# chkconfig --add cciss_scsi-

Now reboot or start script manually:
-# /etc/init.d/cciss_scsi start -

Then it was working fine till we make it the new SAP production server
which may caused some file replacements from old production server to
this server. ( I have troubleshooted few issues successfully because of
this)

How ever as again the HBA card/array controller is not showing there
and I tried with the same.
It gives following error now.

Directory: /root/Desktop
Wed Sep 14 11:09:10 IST 2011
sapprdsvr:~/Desktop # rpm2cpio cpq_cciss-4.6.22-6.sles11.x86_64.rpm |
cpio -idmv --no-absolute-filenames
./opt/hp/storage_drivers/cciss-4.6.22_2009_12_11.tar.gz
481 blocks
sapprdsvr:~/Desktop # cd
opt/hp/storage_drivers/cciss-4.6.22_2009_12_11/install
bash: cd: opt/hp/storage_drivers/cciss-4.6.22_2009_12_11/install: No
such file or directory
sapprdsvr:~/Desktop # cd
opt/hp/storage_drivers/cciss-4.6.22_2009_12_11/install
sapprdsvr:~/Desktop/opt/hp/storage_drivers/cciss-4.6.22_2009_12_11/install
# cp -f ./cciss_hotplug /sbin/cciss_hotplug
sapprdsvr:~/Desktop/opt/hp/storage_drivers/cciss-4.6.22_2009_12_11/install
# cp -f ./cciss_phys_devs /sbin/cciss_phys_devs
sapprdsvr:~/Desktop/opt/hp/storage_drivers/cciss-4.6.22_2009_12_11/install
# cp -f ./cciss_scsi /etc/i
icewm/ idn.conf inittab iproute2/ issue.net
idmapd.conf ifplugd/ inputrc iscsi/ ivman/
idnalias.conf init.d/ insserv.conf issue
sapprdsvr:~/Desktop/opt/hp/storage_drivers/cciss-4.6.22_2009_12_11/install
# cp -f ./cciss_scsi /etc/init.d/cciss_scsi
sapprdsvr:~/Desktop/opt/hp/storage_drivers/cciss-4.6.22_2009_12_11/install
# cp -f ./cciss_*8.gz /usr/share/man/man8
sapprdsvr:~/Desktop/opt/hp/storage_drivers/cciss-4.6.22_2009_12_11/install
# chown root:root /etc/init.d/cciss_scsi
sapprdsvr:~/Desktop/opt/hp/storage_drivers/cciss-4.6.22_2009_12_11/install
# chkconfig --add cciss_scsi
INSSERV: WARNING: SCRIPT 'S01CCISS_SCSI' MISSING LSB TAGS AND
OVERRIDES
INSSERV: WARNING: SCRIPT 'CCISS_SCSI' MISSING LSB TAGS AND OVERRIDES
cciss_scsi 0ff 1ff 2ff 3n 4ff 5n
6ff

Please help me to overcome this issue

Regards,

C. C. Illeperuma


--
ccilleperuma
------------------------------------------------------------------------
ccilleperuma's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=97239
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=444664