Results 1 to 2 of 2

Thread: autoyast net-udev, ifcfg-ethX Missing , autoyast stuck

  1. #1
    nattaponv NNTP User

    autoyast net-udev, ifcfg-ethX Missing , autoyast stuck


    Hi,

    Im not quite sure this is correct forum related to this problem

    OS: SLES 11 SP1
    I use net-dev within autoyast profile
    to enumerate nic card base on bus id,
    try to get onboard nic stick with eth0

    I have put content below in networking section


    <net-udev config:type="list">
    <rule>
    <name>eth0</name>
    <rule>ID</rule>
    <value>0000:03:00.0</value>
    </rule>
    </net-udev>

    70-persistent-net.rules is modified correctly.
    Got onboard nic with eth0 as expected,

    But the problem is ifcfg-eth0 file was almost empty
    cause ip address missing during firstboot,

    autoyast try get some rpm via nfs
    and installation stuck because no ip address configure on eth0
    but try to dhcp broadcast via eth2 instead.

    This problem is exactly same in the link below
    'Discussion about autoyast2 and other unattended installation tools'
    (http://comments.gmane.org/gmane.linu...toinstall/6470)

    Is this looklike autoyast bug ? Any solutions ?


    Rgds,
    Nattapon


    --
    nattaponv
    ------------------------------------------------------------------------
    nattaponv's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=117526
    View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=445898


  2. #2
    Automatic Reply NNTP User

    Re: autoyast net-udev, ifcfg-ethX Missing , autoyast stuck

    nattaponv,

    It appears that in the past few days you have not received a response to your
    posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

    Has your problem been resolved? If not, you might try one of the following options:

    - Visit http://support.novell.com and search the knowledgebase and/or check all
    the other self support options and support programs available.
    - You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
    correct newsgroup. (http://forums.novell.com)

    Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
    http://forums.novell.com/faq.php

    If this is a reply to a duplicate posting, please ignore and accept our apologies
    and rest assured we will issue a stern reprimand to our posting bot.

    Good luck!

    Your Novell Product Support Forums Team
    http://forums.novell.com/


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •