Hello
I'm having trouble with smbclient in tarmode way, I am using SLES11 SP3 x64 (samba-client and samba-3.6.3 3.6.3-0.39.1-0.39.1)
when I run the command
Code:
/usr/bin/smbclient \\\\pcCliente\\INSTDSKS -U  -E  -c tarmode\ full -Tc INSTDSKS.tar 2> INSTDSKS.tar.log
to access windows98 this indicates the error

Code:
  tarmode is now full, system, hidden, noreset, verbose
                directory \win98\
      195584 ( 4152.2 kb/s) \win98\BASE4.CAB
     ... 
     1802240 ( 4112.1 kb/s) \win98\WIN98_65.CAB
     1802240 ( 4121.8 kb/s) \win98\WIN98_66.CAB
     1802240 ( 4680.9 kb/s) \win98\WIN98_67.CAB
NT_STATUS_NO_SUCH_FILE opening remote file \win98\IN98_68.CAB (\win98\)
                directory \Century\
                directory \Century\\
                directory \Century\\\
                directory \Century\\\\
                directory \Century\\\\\
same error but with debuger -d 10
Code:
     cli_pull_read_done: Pushing 0 bytes, 33200 already pushed
			cli_pull_read_done: Requesting 2600 bytes at 1831960, position 0
			cli_pull_read_done: Pushing 0 bytes, 33200 already pushed
			cli_pull_read_done: Pushing 0 bytes, 33200 already pushed
			     1802240 ( 3437.5 kb/s) \win98\WIN98_67.CAB
			(3437.5 kb/s) (average 3180.11 kb/s)
			dos_clean_name [\win98\IN98_68.CAB]
			unix_clean_name [\win98\IN98_68.CAB]
			NT_STATUS_NO_SUCH_FILE opening remote file \win98\IN98_68.CAB (\win98\)
			lang_tdb_init: /usr/lib64/samba/en_US.UTF-8.msg: No such file or directory
			strlen(cur_dir)=1, strlen(finfo->name)=7
			name=Century,cur_dir=\
			Writing a dir, Name = \Century\
			WriteTarHdr, Type = 5, Size= 0, Name = \Century\
			                directory \Century\
			Doing list with mtar_mask: \Century\*
			num_setup=1, max_setup=0, param_total=23, this_param=23, max_param=10, data_total=0, this_data=0, max_data=2920, param_offset=68, param_pad=0, param_disp=0, data_offset=94, data_pad=3, data_disp=0
			strlen(cur_dir)=9, strlen(finfo->name)=0


Then this does not stop the screen would fill '\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'
The file '\win98\IN98_68.CAB' not called 'IN98_68.CAB', this is called WIN98_68.CAB, neither is not the last of the \win98 so it should not change directory to \Century

This does not happen in all windws98, neither happened before upgrading to SP3 (previously had SP1) so it ends up being something associated files of each client.

Accessing with smbclient command line via the WIN98_68.CAB file is displayed with the name IN98_68.CAB, but 'get WIN98_68.CAB' download the file correctly.

It may be that Samba 3.6.3 is not compatible with win98?

thanks