Results 1 to 3 of 3

Thread: No hard disks found for the installation - Please Help

Threaded View

  1. #3

    Re: No hard disks found for the installation - Please Help

    Quote Originally Posted by malcolmlewis View Post
    Hi
    If it's openSUSE 13.2 (Factory) then best ask over in the openSUSE pre
    release beta forum at https://forums.opensuse.org (same user nae and
    login).

    I would assume you need to install a driver for the RAID controller
    (press F6 at grub boot menu to add driver), but I doubt there is one
    available for the 3.15.x running on openSUSE 13.2....?

    --
    Cheers Malcolm °¿° SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    openSUSE 13.1 (Bottle) (x86_64) GNOME 3.10.1 Kernel 3.11.10-17-desktop
    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below... Thanks!

    Hi Malcolm.

    Well turns out, I was trying to install an older version of OpenSuse which doesn't have drivers for the RAID controller on the install media. So I instead downloaded SLES 11 SP3, burnt it onto a DVD and everything went smoothly after that. It recognizes all the RAID arrays. Apparently, newer OS's have the drivers included in the ISO image so no need to download them separately.

    Thanks for pointing me in the right direction.
    Last edited by amosjeff; 21-Jul-2014 at 11:08.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •