Hello ,

I have a problem with the crash command for debugging a kernel crash.

I followed the folowing link.

But I do not manage to get the "crash" comand to work :

HTML Code:
crash vmlinux-3.0.101-0.7.17-default vmcore

crash 6.0.7
Copyright (C) 2002-2012  Red Hat, Inc.
Copyright (C) 2004, 2005, 2006, 2010  IBM Corporation
Copyright (C) 1999-2006  Hewlett-Packard Co
Copyright (C) 2005, 2006, 2011, 2012  Fujitsu Limited
Copyright (C) 2006, 2007  VA Linux Systems Japan K.K.
Copyright (C) 2005, 2011  NEC Corporation
Copyright (C) 1999, 2002, 2007  Silicon Graphics, Inc.
Copyright (C) 1999, 2000, 2001, 2002  Mission Critical Linux, Inc.
This program is free software, covered by the GNU General Public License,
and you are welcome to change it and/or distribute copies of it under
certain conditions.  Enter "help copying" to see the conditions.
This program has absolutely no warranty.  Enter "help warranty" for details.

crash: vmlinux-3.0.101-0.7.17-default: no debugging data available
crash: vmlinux-3.0.101-0.7.17-default.debug: debuginfo file not found

crash: either install the appropriate kernel debuginfo package, or
       copy vmlinux-3.0.101-0.7.17-default.debug to this machine
The flowing packages are installed as the tutorial from early is telling me:

HTML Code:
#zypper lr

#  | Alias                                             | Name                                             | Enabled | Refresh
---+---------------------------------------------------+--------------------------------------------------+---------+--------
 1 | Novell-Open-Enterprise-Server-11-SP1_11.1.1-1.153 | Novell Open Enterprise Server 11 SP1             | Yes     | No
 2 | SUSE-Linux-Enterprise-Server-11-SP2 11.2.2-1.234  | SUSE-Linux-Enterprise-Server-11-SP2 11.2.2-1.234 | Yes     | No
 3 | nu_novell_com:OES11-SP1-Pool                      | OES11-SP1-Pool                                   | Yes     | Yes
 4 | nu_novell_com:OES11-SP1-Updates                   | OES11-SP1-Updates                                | Yes     | Yes
 5 | nu_novell_com:SLE11-SP1-Debuginfo-Pool            | SLE11-SP1-Debuginfo-Pool                         | No      | Yes
 6 | nu_novell_com:SLE11-SP1-Debuginfo-Updates         | SLE11-SP1-Debuginfo-Updates                      | No      | Yes
 7 | nu_novell_com:SLE11-SP2-Debuginfo-Core            | SLE11-SP2-Debuginfo-Core                         | Yes     | Yes
 8 | nu_novell_com:SLE11-SP2-Debuginfo-Updates         | SLE11-SP2-Debuginfo-Updates                      | Yes     | Yes
 9 | nu_novell_com:SLE11-WebYaST-SP2-Pool              | SLE11-WebYaST-SP2-Pool                           | No      | Yes
10 | nu_novell_com:SLE11-WebYaST-SP2-Updates           | SLE11-WebYaST-SP2-Updates                        | No      | Yes
11 | nu_novell_com:SLES11-Extras                       | SLES11-Extras                                    | No      | Yes
12 | nu_novell_com:SLES11-SP1-Pool                     | SLES11-SP1-Pool                                  | Yes     | Yes
13 | nu_novell_com:SLES11-SP1-Updates                  | SLES11-SP1-Updates                               | Yes     | Yes
14 | nu_novell_com:SLES11-SP2-Core                     | SLES11-SP2-Core                                  | Yes     | Yes
15 | nu_novell_com:SLES11-SP2-Extension-Store          | SLES11-SP2-Extension-Store                       | Yes     | Yes
16 | nu_novell_com:SLES11-SP2-Updates                  | SLES11-SP2-Updates                               | Yes     | Yes
HTML Code:
# uname -r
3.0.101-0.7.17-default

# zypper search -s kernel-*-debuginfo* | grep 3.0.101-0.7.17
v | kernel-default-debuginfo       | package | 3.0.101-0.7.17.1 | x86_64 | SLE11-SP2-Debuginfo-Updates
v | kernel-default-devel-debuginfo | package | 3.0.101-0.7.17.1 | x86_64 | SLE11-SP2-Debuginfo-Updates
  | kernel-ec2-debuginfo           | package | 3.0.101-0.7.17.1 | x86_64 | SLE11-SP2-Debuginfo-Updates
  | kernel-trace-debuginfo         | package | 3.0.101-0.7.17.1 | x86_64 | SLE11-SP2-Debuginfo-Updates
  | kernel-trace-devel-debuginfo   | package | 3.0.101-0.7.17.1 | x86_64 | SLE11-SP2-Debuginfo-Updates
  | kernel-xen-debuginfo           | package | 3.0.101-0.7.17.1 | x86_64 | SLE11-SP2-Debuginfo-Updates
  | kernel-xen-devel-debuginfo     | package | 3.0.101-0.7.17.1 | x86_64 | SLE11-SP2-Debuginfo-Updates
I need some help to get this working for debugging my kernel.

Thank You!