Hi,

Trying to register a SLES10-SP2 machine against a freshly installed SMT with all the corresponding repositories I get this:

Code:
web01:~ # ./clientSetup4SMT.sh --host smt02
Certificate:
...
Do you accept this certificate? [y/n] y
Client setup finished.
Start the registration now? [y/n] y
/usr/bin/suse_register -i -L /root/.suse_register.log
ERROR: 400:
Bad Request

Code:
web01:~ # uname -a
Linux web01 2.6.16.60-0.21-smp #1 SMP Tue May 6 12:41:02 UTC 2008 i686 i686 i386 GNU/Linux
web01:~ # cat /etc/SuSE-release
SUSE Linux Enterprise Server 10 (i586)
VERSION = 10
PATCHLEVEL = 2


Looking at the error log on the SMT server I see:
Code:
[Fri Dec 26 17:06:32 2014] [error] No Product match found: SUSE-Linux-Enterprise-Server-SP2 10 SP2 i686
But the product is there, albeit it's i586, not i686:
Code:
smt02:/ # ls -dl /srv/www/htdocs/repo/\$RCE/SLES10*/*
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 25 22:09 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP1-LTSS-Updates/sles-10-i586
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 25 22:05 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP1-LTSS-Updates/sles-10-x86_64
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 25 23:39 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP1-Online/sles-10-i586
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 25 22:57 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP1-Online/sles-10-x86_64
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 02:42 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP1-Updates/sles-10-i586
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 01:27 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP1-Updates/sles-10-x86_64
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 02:58 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP2-LTSS-Updates/sles-10-i586
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 03:12 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP2-LTSS-Updates/sles-10-x86_64
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 03:36 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP2-Online/sles-10-i586
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 03:25 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP2-Online/sles-10-x86_64
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 04:02 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP2-Pool/sles-10-i586
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 03:52 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP2-Pool/sles-10-x86_64
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 06:49 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP2-Updates/sles-10-i586
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 05:31 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP2-Updates/sles-10-x86_64
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 09:31 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP3-LTSS-Updates/sles-10-i586
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 06:51 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP3-LTSS-Updates/sles-10-x86_64
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 10:24 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP3-Online/sles-10-i586
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 09:57 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP3-Online/sles-10-x86_64
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 10:27 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP3-Pool/sles-10-i586
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 10:26 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP3-Pool/sles-10-x86_64
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 13:43 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP3-Updates/sles-10-i586
drwxr-xr-x 4 smt www 4096 Dec 26 16:36 /srv/www/htdocs/repo/$RCE/SLES10-SP3-Updates/sles-10-x86_64

There is in fact no i686 there, but there is no i686 product to sync in customer center available either.

How do I make SLES10 register correctly? (I have used the most current clientSetup4SMT.sh script from the new SMT server.)