Results 1 to 2 of 2

Thread: OBS on SLES 11 SP3 Server with unresolvable and missing pack

Hybrid View

  1. #1

    OBS on SLES 11 SP3 Server with unresolvable and missing pack

    I don't now when it happend (i was some month not at work), but it seems that an update on the SLES 11 SP3, where our OBS Server runs, changed something that the OBS Server now can't
    build rpm-packages. These rpm-packeges are for SUSE and RedHat and the distro switch dosen't work.
    Example part from spec-file:
    Code:
    %if 0%{?suse_version} <= 1110Requires:      pwdutils
    %endif
    %if 0%{?suse_version} >= 1315
    Requires:      shadow
    %endif
    %if 0%{?rhel_version}
    Requires:      shadow-utils
    %endif
    The RedHat dosen*t start the building with the message: "nothing provides pwdutils", SLES 12 start bulding but fails right after start with the only message: "getbinaries: missing packages: pwdutils".
    Only SLES 11 bulding works...... The .spec-fils didn't change since last year, where these packages wher succesfully build..... And till now i don't know where do i search....

    OS: SLES 11 SP3, with latest patches
    OBS: 2.6.2-1.3

  2. Re: OBS on SLES 11 SP3 Server with unresolvable and missing pack

    On Wed 15 Jul 2015 08:24:02 AM CDT, joerrens wrote:


    I don't now when it happend (i was some month not at work), but it seems
    that an update on the SLES 11 SP3, where our OBS Server runs, changed
    something that the OBS Server now can't
    build rpm-packages. These rpm-packeges are for SUSE and RedHat and the
    distro switch dosen't work.
    Example part from spec-file:

    Code:
    --------------------
    %if 0%{?suse_version} <= 1110Requires: pwdutils
    %endif
    %if 0%{?suse_version} >= 1315
    Requires: shadow
    %endif
    %if 0%{?rhel_version}
    Requires: shadow-utils
    %endif
    --------------------

    The RedHat dosen*t start the building with the message: "nothing
    provides pwdutils", SLES 12 start bulding but fails right after start
    with the only message: "getbinaries: missing packages: pwdutils".
    Only SLES 11 bulding works...... The .spec-fils didn't change since last
    year, where these packages wher succesfully build..... And till now i
    don't know where do i search....

    OS: SLES 11 SP3, with latest patches
    OBS: 2.6.2-1.3


    Hi
    I see you also posted in the OBS part of the openSUSE forum which is
    the correct place for you query.

    --
    Cheers Malcolm °¿° LFCS, SUSE Knowledge Partner (Linux Counter #276890)
    SUSE Linux Enterprise Desktop 12 GNOME 3.10.1 Kernel
    3.12.43-52.6-default If you find this post helpful and are logged into
    the web interface, please show your appreciation and click on the star
    below... Thanks!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •