Results 1 to 3 of 3

Thread: autofs domain name not set

  1. #1
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Pleasant Valley, New York 12569
    Posts
    167

    autofs domain name not set

    Received the following message: automount[1662]: lookup_init:136: lookup(yp): map auto.master: Local domain name not set
    Code:
    cat /etc/sysconfig/network/config | grep NETCONFIG_NIS_SETDOMAINNAME
    NETCONFIG_NIS_SETDOMAINNAME="yes"
    domainname
    (none)
    How do you set the domainname?

  2. #2

    Re:autofs domain name not set

    mikenash Wrote in message:

    > Received the following message: automount[1662]: lookup_init:136:
    > lookup(yp): map auto.master: Local domain name not set
    >
    > Code:
    > --------------------
    > cat /etc/sysconfig/network/config | grep NETCONFIG_NIS_SETDOMAINNAME
    > NETCONFIG_NIS_SETDOMAINNAME="yes"
    > domainname
    > (none)
    > --------------------
    >
    > How do you set the domainname?


    The easy way is to add a single line to /etc/defaultdomain.

    HTH.
    --
    Simon Flood
    SUSE Knowledge Partner


    ----Android NewsGroup Reader----
    http://usenet.sinaapp.com/

  3. #3
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Pleasant Valley, New York 12569
    Posts
    167

    Re: autofs domain name not set

    Good morning Simon, thank you for this reply.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •