Because of the nice features of SP2 i decided to migrate pretty fast and today i tried to patch one of our test systems. I used the zypper method (but later found out that yast2-wagon seems to have the same issue). I think there must be something wrong somewhere because it seems the update can not be found. I have a valid subscription and the system is registered in the NCC.
I am guessing that there is something wrong with the package description.
Can someone help me with this issue?

Thanks!



Here is what I did:


Code:
testsrv01:~ # zypper ref -s
Refreshing service 'nu_novell_com'.
All services have been refreshed.
Repository 'SLES11-Extras' is up to date.
Repository 'SLES11-SP1-Pool' is up to date.
Repository 'SLES11-SP1-Updates' is up to date.
Repository 'vmware-tools-sles11sp1-x64' is up to date.
All repositories have been refreshed.
testsrv01:~ # zypper up -t patch
Loading repository data...
Reading installed packages...
Resolving package dependencies...

Nothing to do.
testsrv01:~ # zypper up -t patch
Loading repository data...
Reading installed packages...
Resolving package dependencies...

Nothing to do.
testsrv01:~ # grep '<product' /etc/products.d/*.prod
<product id="sle-11-server" schemeversion="0">
  <productline>sles</productline>
    <producttheme>SLES</producttheme>
testsrv01:~ # suse_register -d 2 -L /root/.suse_register.log
[...]
Execute command: /usr/bin/zypper --non-interactive ref --service
Execute command exit(0):
Registration finished successfully
Closing connection #0
SSLv3, TLS alert, Client hello (1):
testsrv01:~ # zypper ref -s
Refreshing service 'nu_novell_com'.
All services have been refreshed.
Repository 'SLES11-Extras' is up to date.
Repository 'SLES11-SP1-Pool' is up to date.
Repository 'SLES11-SP1-Updates' is up to date.
Repository 'vmware-tools-sles11sp1-x64' is up to date.
All repositories have been refreshed.
testsrv01:~ # zypper lr
# | Alias                                            | Name                                             | Enabled | Refresh
--+--------------------------------------------------+--------------------------------------------------+---------+--------
1 | SUSE-Linux-Enterprise-Server-11-SP1 11.1.1-1.152 | SUSE-Linux-Enterprise-Server-11-SP1 11.1.1-1.152 | Yes     | No
2 | nu_novell_com:SLE11-SP1-Debuginfo-Pool           | SLE11-SP1-Debuginfo-Pool                         | No      | Yes
3 | nu_novell_com:SLE11-SP1-Debuginfo-Updates        | SLE11-SP1-Debuginfo-Updates                      | No      | Yes
4 | nu_novell_com:SLE11-WebYaST-SP1-Pool             | SLE11-WebYaST-SP1-Pool                           | No      | Yes
5 | nu_novell_com:SLE11-WebYaST-SP1-Updates          | SLE11-WebYaST-SP1-Updates                        | No      | Yes
6 | nu_novell_com:SLES11-Extras                      | SLES11-Extras                                    | Yes     | Yes
7 | nu_novell_com:SLES11-SP1-Pool                    | SLES11-SP1-Pool                                  | Yes     | Yes
8 | nu_novell_com:SLES11-SP1-Updates                 | SLES11-SP1-Updates                               | Yes     | Yes
9 | vmware-tools-sles11sp1-x64                       | vmware-tools-sles11sp1-x64                       | Yes     | Yes
testsrv01:~ # ll /etc/products.d/
total 4
-rw-r--r-- 1 root root 2645 May 12  2010 SUSE_SLES.prod
lrwxrwxrwx 1 root root   14 Dec 15  2010 baseproduct -> SUSE_SLES.prod