Results 1 to 4 of 4

Thread: Can't compose Software in old, cloned or new appliances

  1. #1
    eduinstr42 NNTP User

    Can't compose Software in old, cloned or new appliances


    Hello,

    has anyone this Prob, too?
    In software tab / left Information Panel SuseStudio tells me "error
    retrieving status information".
    Also all further Information about packages, patterns and repositorys ar
    hanging with "loading ...".


    I tried different OSes (Linux, Win10, Android) with multiple Browsers
    like Firefox, IE and Dolphin.


    reporting this issue some days ago to the support-team doesn't gave me
    any reply until now.


    Cheers ... Pete


    --
    eduinstr42
    ------------------------------------------------------------------------
    eduinstr42's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=100542
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=520670


  2. Re: Can't compose Software in old, cloned or new appliances


    Yes unfortunately that's the error that everyone is seeing, and no
    response from all of the SuseStudio maintainers that I tried to
    contact...


    --
    sb56637
    ------------------------------------------------------------------------
    sb56637's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=88798
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=520670


  3. Re: Can't compose Software in old, cloned or new appliances

    On Thu, 27 Oct 2016 13:26:02 +0000, sb56637 wrote:

    > Yes unfortunately that's the error that everyone is seeing, and no
    > response from all of the SuseStudio maintainers that I tried to
    > contact...


    The issue has now been resolved.

    Jim



    --
    Jim Henderson, CNA6, CDE, CNI, LPIC-1, CLA10, CLP10
    Novell/SUSE/NetIQ Knowledge Partner

  4. Re: Can't compose Software in old, cloned or new appliances


    hendersj;2798233 Wrote:
    > On Thu, 27 Oct 2016 13:26:02 +0000, sb56637 wrote:
    >
    > > Yes unfortunately that's the error that everyone is seeing, and no
    > > response from all of the SuseStudio maintainers that I tried to
    > > contact...

    >
    > The issue has now been resolved.
    >
    > Jim
    >


    Unfortunately the whole site is down again with SSL errors:
    An error occurred during a connection to susestudio.com. SSL received a
    record that exceeded the maximum permissible length. Error code:
    SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG


    --
    sb56637
    ------------------------------------------------------------------------
    sb56637's Profile: http://forums.opensuse.org/member.php?userid=88798
    View this thread: http://forums.opensuse.org/showthread.php?t=520670


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •