Results 1 to 3 of 3

Thread: Re: No sound [Gnome]

Hybrid View

  1. #1
    PauliusC NNTP User

    Re: No sound [Gnome]


    Arnaudk93;2136132 Wrote:
    > Is this a HP SLED OEM laptop ?
    > If so, I can open a new case at HP in order to help you in solving this
    > issue. I will need the exact HP model
    > Is the system uptodate with latest patchs ?


    Yes, SLED 11 was within the laptop I bought. It's hp ProBook 4530s.
    However, I'm not sure if all the patches are installed. Is there a way
    to check it out?


    --
    PauliusC
    ------------------------------------------------------------------------
    PauliusC's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=116334
    View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=444499


  2. #2
    Arnaudk93 NNTP User

    Re: No sound [Gnome]


    In order to ensure you have the latest patches, go to YaST->Online
    Update, and follow the process.

    Also, if you have an ATI card, please read carefully this thread :
    http://forums.novell.com/suse/suse-p...00-driver.html

    There is a known issue with ATI driver when you update your system.
    Just download the appropriate driver (don't install anything) and if
    there is an issue while rebooting, just follow steps 2 to 4. Hopefully
    you won't encounter such issue (it is may already fixed, I will contact
    the dedicated SuSE team on Monday)


    --
    Arnaudk93
    ------------------------------------------------------------------------
    Arnaudk93's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=91595
    View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=444499


  3. #3
    PauliusC NNTP User

    Re: No sound [Gnome]


    Arnaudk93;2136141 Wrote:
    > In order to ensure you have the latest patches, go to YaST->Online
    > Update, and follow the process.
    >
    > Also, if you have an ATI card, please read carefully this thread :
    > http://forums.novell.com/suse/suse-p...00-driver.html
    >
    > There is a known issue with ATI driver when you update your system.
    > Just download the appropriate driver (don't install anything) and if
    > there is an issue while rebooting, just follow steps 2 to 4. Hopefully
    > you won't encounter such issue (it is may already fixed, I will contact
    > the dedicated SuSE team on Monday)


    I guess I have the latest patches, Online Update shows nothing new.
    There hasn't been a problem with ATI drivers yet, and I have already
    done the Online Update so it's probably been solved. Still, I have no
    idea what to do about sound. Maybe I need some codecs? How to check
    which ones I've got?


    --
    PauliusC
    ------------------------------------------------------------------------
    PauliusC's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=116334
    View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=444499


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •