PDA

View Full Version : Mouse Offset in GNOME



nntp-user
19-Jul-2017, 10:22
HI,

there is a SLES11SP4 with Std.-GUI (GNOME2?) which is a virt. host in a
KVM hypervisor.

Unfortunately I have a (dynamic) offset when using the mouse in the
KVM-Manager (Spice / VNC) So I have to try to much to pick up an icon.
(OK, normally the GUI is not needed, but this is ugly when you show this
to someone.)

Are help full hints available?

TiA

Bernd

nntp-user
19-Jul-2017, 10:30
Am 19.07.2017 um 11:22 schrieb nntp-user:
> HI,
>
> there is a SLES11SP4 with Std.-GUI (GNOME2?) which is a virt. host in a
> KVM hypervisor.
>
> Unfortunately I have a (dynamic) offset when using the mouse in the
> KVM-Manager (Spice / VNC) So I have to try to much to pick up an icon.
> (OK, normally the GUI is not needed, but this is ugly when you show this
> to someone.)
>
> Are help full hints available?

Yepp,

jftr: you should not use the virtual Tablett in the VM ;-)

Bernd