It is not possible to register in SCC

esilvaesilva New or Quiet Member
Hi,

When I try to register the server, I see the following error:

How can i solve this?

# SUSEConnect -r WWWWWWWWWWWW - e user@domain.com

SSL verification failed: selft signed certificate in certificate chain
Certificate issuer: /C=US/O=DigiCert Inc/OU=www.digicert.com/CN=DigiCert High Assurance EV Root CA
Certificate subject: /C=US/O=DigiCert Inc/OU=www.digicert.com/CN=DigiCert High Assurance EV Root CA
SUSEConnect error: OpenSSL::SSL::SSLError: SSL_connect returned=1 errno=0 state=error: certificate verify failed

TIA

Comments

  • malcolmlewismalcolmlewis Knowledge Partner
    esilva wrote: »
    Hi,

    When I try to register the server, I see the following error:

    How can i solve this?

    # SUSEConnect -r WWWWWWWWWWWW - e user@domain.com

    SSL verification failed: selft signed certificate in certificate chain
    Certificate issuer: /C=US/O=DigiCert Inc/OU=www.digicert.com/CN=DigiCert High Assurance EV Root CA
    Certificate subject: /C=US/O=DigiCert Inc/OU=www.digicert.com/CN=DigiCert High Assurance EV Root CA
    SUSEConnect error: OpenSSL::SSL::SSLError: SSL_connect returned=1 errno=0 state=error: certificate verify failed

    TIA
    Hi
    I'm assuming this is a fresh and offline install, no server configuration?
  • esilvaesilva New or Quiet Member
    yes, is a fresh and offline installation.
  • malcolmlewismalcolmlewis Knowledge Partner
    esilva wrote: »
    yes, is a fresh and offline installation.
    Hi
    Are you in a position to raise a Support Request, I'm guessing there are some updated packages needed to get SUSEConnect working.
  • x0500hlx0500hl Senior Member
    Hi,

    There is a known issue with CA certificates. I opened a case with IBM (we contract with IBM for SUSE support) for a message about a curl error when trying to contact the SUSE servers. The reply from IBM was "The certificates were broken with ca-certificates version: ca-certificates-mozilla-2.40-12.20.1'. I manually downloaded ca-certificates-mozilla-2.40-12.25.1.noarch.rpm and installed it with zypper. That resolved my issue.

    HTH


    Harley
Sign In or Register to comment.