Quote Originally Posted by pradhanparas View Post
autoyast.xml file has an entry to install the os to /dev/sda. But it is installing in /dev/sdb. Did I miss anything? How do I fix this? The segment looks like this

Code:
<partitioning config:type="list">
    <drive>
      <device>/dev/sda</device>
      <initialize config:type="boolean">true</initialize>
      <partitions config:type="list">
        <partition>
          <create config:type="boolean">true</create>
          <crypt_fs config:type="boolean">false</crypt_fs>
          <filesystem config:type="symbol">btrfs</filesystem>
          <format config:type="boolean">true</format>
          <loop_fs config:type="boolean">false</loop_fs>
          <mount>/boot</mount>
          <mountby config:type="symbol">uuid</mountby>
          <partition_id config:type="integer">131</partition_id>
          <partition_nr config:type="integer">1</partition_nr>
          <resize config:type="boolean">false</resize>
          <size>1GiB</size>
        </partition>
        <partition>
          <create config:type="boolean">true</create>
          <crypt_fs config:type="boolean">false</crypt_fs>
          <filesystem config:type="symbol">btrfs</filesystem>
          <format config:type="boolean">false</format>
          <loop_fs config:type="boolean">false</loop_fs>
          <lvm_group>vg00</lvm_group>
          <mountby config:type="symbol">device</mountby>
          <partition_id config:type="integer">142</partition_id>
          <partition_nr config:type="integer">2</partition_nr>
          <resize config:type="boolean">false</resize>
          <size>1000GiB</size>
        </partition>
      </partitions>
...
Thanks in advance!
Paras.
How big are /dev/sda and sdb? Your configuration requests 1001GiB (1GiB for /boot and 1000GiB for LVM) so could /dev/sda be too small whilst /dev/sdb is okay?

HTH.